Jól beszól a fejlesztőknek új, viccesnek szánt klipjében az Apple

Címkék
Jól beszól a fejlesztőknek új, viccesnek szánt klipjében az Apple
2018-06-05T08:36:23+02:00
2018-08-21T10:30:18+02:00
2022-10-18T16:35:33+02:00
 • Felháborító, mennyi pénzt elköltenek a kiválló szinészekre. Mi a céljuk?
  Miért az othoni fejlesztőket teszik nevetségessé?  
  Arra emlékeztett, amikor az MS az utolsó japán WW katonához hasonlította a maradi fejlesztőket.
  Ezek a multik félnek! Nekem meg ez a nevetséges.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nekem tetszett a videó, és nem találtam sértőnek egyáltalán.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Es legalabb a verkeringessel se lesz gond meg a gerincbantalmakkal. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sting ha megkérhetnélek rá, akkor légy szíves az átrakott hozzászólásokról egy félmondatot tenni az eredeti topikba, mert így azt hiszem/hihetjük, hogy törölve lett. Köszönöm.
  De pl. cocoya3 utoklsó hozzászólása is átkerült, pedig az ide tartozik.

  A többieknek: ha itt nem találod a hozzászólásod, akkor itt megtalálod.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha mar a napozasrol beszelunk, javaslom csaladi haz vetelet nagy (>4.000m2) telekkel. A kerti munka (ha jut ra ido) es a heti funyiras kelloen (nega tulsagosan is) barnara tudja szinezni a testet. ;) Jut eszembe.... az igy eltoltott ido mellesleg kivaloan alkalmas arra, hogy vilagmegvalto gondolatokon es otleteken turaztassuk a szurkeallomanyt. Es akkor nem beszeltunk meg a teraszon es/vagy napozoagyon valo dolgozast es a 10-20 perces szuneteket a kerti medenceben. :D
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • De miert kene napi 2 orat gyurnod? 8 ora munka mellett heti 3x1 ora boven eleg szerintem. Jah mondjuk az se art, ha a wc re se kocsival mesz, azaz naponta gyalogolsz mondjuk 5-7000 lepest. 

  En nem azt irtam, hogy arnold legyel, akinek ez az elete es napi 4-6 orakat gyurt (nala ugyis a 70% genetika volt mondjuk), azert van arany kozeput az elhizott coder es a kigyurt coder kozott is.

  Eleg ha atlagosan fitten tartod magadat.

  Persze az etrendet kihagytam. Ha minden masnap reggel hambit eszik a kedves dev, akkor erezhetoen tokasodik is majd tole. Probaltam:) aztan surgosen abbahagytam
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha valaki jobban ad a kulsore es a sportra is az szerintem jobban ad a kodtarra is.

  Szerintem pedig pont fordítva van. Mindig vannak prioritások az ember életében, van akinek a haverok-buli-fanta, és van van akinek a meló. Ez amúgy nem csak a programozásra igaz, hanem kb. bármire amihez az ember az agyát használja és nem a testét.

  Persze mehet az is, hogy napi 8 órát fejlesztesz, 2 órát képzed magad, utána meg lemész 2 órát gyúrni, 3 órát utazol (a plusz egy óra a konditerem meg vissza), 8 órát alszol, és egy órát élsz.

  És még így sem leszel versenyképes azzal a Gipsz Jakabkával amit a média modellként állít eléd, és aki amúgy főállásban a testét építi.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ne mondja már senki nekem, hogy normális hogy soha nem mennek ki a fejlesztők napra, meg a videóban látott "szociális interakciók".

  Mert te az osszeset ismered? Vagy ez honnan jott? Minden dev nem megy ki napra vagy >50% nem megy ki? Es ha igen, miert nem mennek ki? Nem szeretik a nyarat? Megannyi kerdes foglalkoztat most... 

  Errol az jut eszembe, hogy volt egy csaj, mondtam neki programozo vagyok.

  Erre o meseli hogy kepzeli el oket: hofeher arc, barna zako, kimondottan kover, semmit se sportolo. 

  Ezzel szemben en ugyanannyi sportos devet latok, mint koveret. Ugyanannyi lazan/designosan oltozot, mint mondjuk nem. Ezek a dolgok nagyon emberfuggoek. Altalaban szerintem osszefuggesben lehet a kodminoseggel is, aminek az alapja megint csak a szemelyiseg. Ha valaki jobban ad a kulsore es a sportra is az szerintem jobban ad a kodtarra is. 

  Az meg, hogy ki megy napra mikor/hol ez mekkora hlyeseg mar:)))) emberek vagyunk, szeretjuk mindannyian a nyarat

  Persze most meg en altalanositok. ;)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jajj mar, ne legyunk ekkora snowflake-k. :D Vicces, es valahol igaz is a video.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Be evil. Ja, azt a Google mondta.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azért remélem, hogy a legutóbbi kis húzásuk ... végre elhozza nekik a régen kiérdemelt csődöt.

  Ez csak egy normális világban lenne így.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ebből a kis filmecskéből is látszik, hogy az Applenél nem a fejlesztők a fontosak, hanem a jogászok, designerek, marketingesek.

  Azért remélem, hogy a legutóbbi kis húzásuk (OpenGL ES kivezetése az IOS-ről) végre elhozza nekik a régen kiérdemelt csődöt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • "Nem adhatok mást, csak mi lényegem."
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nagy koszononet (respect) az almanak, hogy betekintest engedett nyujtani az elohalottakat is megszegyenito szervezett hordakba tomorulo dolgozoi (feluletkezelesi szakemberek, informacios pultkezelo, ... , fejlesztok) mindennapjaiba. A film szepen vegigkiseri a csordaszellemet magukeva tevo nyaj tagjait es kello reszletessegel abrazolja egy mozgalmas napjukat. Kulon kiemelendo, hogy nemi es etnikai hovatartozastol fuggoen, (latszolag) teljes bekessegben elnek es megfernek ezek az teremtmenyek egymas mellett. Talan az etetes modja es mikentje az egyetlen negativum, ami felrohato az apple szamara, hiszen a gyengebb-, es a falka rangsoraban nem eppen elokelo helyet betolto egyedeinek testi es szellemi fejlodese, nem biztositott ebben a formaban.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem a legjobb Stephen Fry narráció.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az a "szociális interakció" valójában két külön faj között történt: a developer és a marketing manager közöt. Emiatt volt awkward. :D

  (Meg mintha ki lett volna innen torolve egy besertodott comment, haha)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Persze, megalázta őket, de meg is kell. Ne mondja már senki nekem, hogy normális hogy soha nem mennek ki a fejlesztők napra, meg a videóban látott "szociális interakciók".

  Miért kellene megalázni bárkit, aki olyan tulajdonságokkal rendelkezik, ami alkalmassá teszi programozási feladatok elvégzésére?
  Nem mintha, nem lenne sztereotípia, amit írsz, ahogy Sting is írta, mivel csak a filmekből és ilyen videókból tájékozódik a legtöbb ember.

  Engem pl. többször is megvádoltak, hogy "suttyomban" nyaralok, mert a múlt hét óta már megint barnább vagyok, pedig csak a hétvégén sétálgattunk a természetben és 10-20 perc alatt láthatóan barnulok.

  Ha már a sztereotípiáknál tartunk: nekem inkább az iSheep-ek jutottak eszembe erről a videóról.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az igazi apple fanok buszkek arra hogy birka mod elnek, nekik ez nem serto hanem dicseret.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én jót röhögtem. Végre egy Apple "termék", ami tetszett. Igaz, amiről másoltak, az is elérte ezt a szintet, de ez már csak így megy...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nekem tetszett. Szerintem ennyi gúny amerikai viszonylatban belefér. Mondjuk rólam egyáltalán nem szól a film:)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Persze, megalázta őket, de meg is kell.

  Nem, senkit nem kell megalázni pusztán azért, mert ilyen vagy olyan, más mint mi, más mint a többség, vagy más, mint amit az uralkodó hatalom ideálisnak tartana vagy legalábbis hirdetne (amik ráadásul sokszor köszönő viszonyban sincs egymással - azaz, a hatalom és a többség elvárásainak általában maga a hatalom és a többség sem felel meg).

  Ne mondja már senki nekem, hogy normális hogy soha nem mennek ki a fejlesztők napra, meg a videóban látott "szociális interakciók".

  Egyrészt a normalitás relatív; ami az egyik embernek az, a másiknak nem, és viszont. Másrészt már önmaga az, hogy azt mondja, hogy kvázi minden fejlesztő ilyen vagy olyan, is nyilván hamis általánosítás. Az meg, hogy még sztereotípiákból is csak a negatívakat emeli ki, pozitívot meg nem említ, egyértelművé teszi, hogy mi volt az alkotói cél.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • csak annyi baj van, hogy ötlete annyira eredeti, mint a GUI-tól kezdve a táblagépen át az okosóráig gyakorlatilag minden más Apple-terméké is.

  És hol vannak az eredeti termékek? Ha azok annyira szuperek lettek volna, akkor mégis mi történt velük? 

  Mint fejlesztő, én is viccesnek találom a videót. Nem tudom mi sértő van benne. Ha már magunkon sem tudunk nevetni, ott hatalmas bajok vannak. 
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nekem ez jobban tetszett mint az "eredeti videó"
  Persze, megalázta őket, de meg is kell. Ne mondja már senki nekem, hogy normális hogy soha nem mennek ki a fejlesztők napra, meg a videóban látott "szociális interakciók".

  Ilyen voltam én is anno, mégis jót tudok nevetni ezen a videón, és a brutálisan őszinte valóságtartalmán
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd