Rulett statisztikai és elemző program
2017-02-06T03:10:44+01:00
2017-02-08T12:43:10+01:00
2022-07-21T16:01:48+02:00
 • Esetleg tippmix elorejelzoben nem gondolkodtal? ;)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • mágnes kell ahhoz a ruletthez, nem programozó....
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha adva van az okos rulett tálca (szoftverrel vezérelhető mechanikákkal és elektronikus érzékelőkkel), megírom neked azokat a vezérlő programokat, amik biztosítják majd, hogy a "játék rendszered" nyerő legyen, hanem remélem nem valami marhasággal gondoltad a bizalmamat meghálálni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A következő pörgetés kimenetele úgy függ az előzőektől, hogy bejön a pillangó effektus, a golyó által megmozgatott szellő 15 gurítás után visszakanyarodik az asztal felé és eltéríti a golyót kissé, így nem független esemény. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • "Tetszikeltem" volna, de mivel nincs 25 hozzaszolasom, az oldal nem engedte.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • "A hagyomanyos rulett fogadasi modozatai veszteseges jatekok."
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ezt már megoldották, kitalálták: ez a bankos szerepe az asztalnál.

  Amúgy a net tele van roulette bot, system stb-vel, ne kezd a nulláról. Sok sikert :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát ha ezt jól megvizsálod, kiderül, hogy pont az benne a szép, hogy de néha ki fog jönni :)Hosszú távon, statisztikai alapon ugyan igaz, hogy mondjuk egy 15x fekete szériát nem fog egy ugyanakkora piros követni, csak ez pont néha nem jön be. És ez elégséges a bukáshoz :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az eddigi hozzászólókkal ellentétben én úgy látom, hogy van annak létjogosultsága, hogy statisztikai módszerekkel elemezve bizonyos szituációk gyakorisága megállapítható, ha elég nagy számú mintát (jelen esetben kipörgetett számot) vizsgálunk. Itt nem arra kell gondolni, hogy egy-egy szám mikor fordult elő és az előfordulások között mekkora idő (jelen esetben hány pörgetés) telik el, hanem pl. olyan esetre, hogy milyen gyakran fordul elő, hogy egymás után 12-szer pörög ki váltakozva piros és fekete szám, vagy páros és páratlan szám. Nyilván olyan eset nagyon sűrű, amikor egyszer-egyszer váltakozik egymás után a piros és fekete, viszont 12-szer egymás után váltakozva naponta (sejtésem szerint) legföljebb 1-2 alkalommal. Viszont néhány nap (15-20) teljes számsorának vizsgálatával már pontosabb képet kaphatunk arra vonatkozóan, milyen gyakori ez az eset. Következésképp, ha kivárunk egy ilyen esetet, akkor utána jó eséllyel azt követően nem valószínű, hogy megismétlődik ugyanez a szituáció, tehát nagyobb biztonsággal lehet játszani a Martin Gale stratégiát megfelelő money-management alkalmazásával, ugyanis a kaszinók saját pénzügyi védelmük érdekében maximalizálják a  téteket. Ezért nem elég a játékhoz egy teli bugyelláris, mert egy szint (összeghatár) fölött már nem lehet a tétet emelni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A játékos előnyei a következők:
  1. Valószínűségszámítási ismeretek. (statisztikai törvényszerűségek)

  Valóban ez a legfőbb előny. Megfelelő valség/statisztika ismeretek birtokában tudod, hogy el sem érdemes kezdeni a játékot. (Már persze ha konzisztens nyereség a cél. Ha csak a véletlenszerűség okozta izgalmat szereted, akkor arra jó megoldás lehet a rulett.)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A golyónak emlékezete nincsen, a rulettben nyertes stratégia nincsen.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Természetesen tisztában vagyok a játékszabály által biztosított „banki előny” matematikai mivoltjával, ami a játékot elméletileg legyőzhetetlenné teszi, ugyanakkor hiba volna figyelmen kívül hagyni, hogy a játékosnak is léteznek olyan előnyei, amelyekkel a gyakorlatban igenis képes egy rendszeres nyereséget „kijátszani”.

  A kognitiv disszonanciad lenyugozo.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tisztelt számítástechnikus urak! :) 

  Érdekel valakit egy olyan számítógépes program elkészítése és fejlesztése, amellyel az élő rulett játékon rendszeres nyereséget lehetne elérni?
  A programozáshoz sajnos nem értek, de a játékkal kapcsolatosan óriási tapasztalattal rendelkezem, és van több olyan stratégiám, amelyeket ha együtt alkalmazok, akkor elég hatékonyan vagyok képes nyereséget elérni. Azonban az előzmények pontos figyelése („kivárás”) és a tétrakási technika összetettsége miatt szükség van egy különböző szempontok szerinti statisztikai-elemző programra. 

  Véleményem szerint a valóságszínűség-számítási ismereteken alapuló több egymástól független játékrendszer egyidejű alkalmazásával van lehetőség a rulettban akár egyfajta sikeres „mesterséges intelligencia” kifejlesztésére is. 
  (Elméletileg egy megfelelő játékrendszer is elég a nyereséges játékhoz, de az jelentősen megnyújtaná a szükséges játékperiódust, ezáltal az kevésbé hatékony és "látványos".,)

  Természetesen tisztában vagyok a játékszabály által biztosított „banki előny” matematikai mivoltjával, ami a játékot elméletileg legyőzhetetlenné teszi, ugyanakkor hiba volna figyelmen kívül hagyni, hogy a játékosnak is léteznek olyan előnyei, amelyekkel a gyakorlatban igenis képes egy rendszeres nyereséget „kijátszani”.
  A játékos előnyei a következők:
  1.  Valószínűségszámítási ismeretek. (statisztikai törvényszerűségek)
  2.  Akkor kezdi meg a játékot, amikor csak akarja.
  3.  Egy meghatározott tartományban mindig akkora tétet rak, amekkorát akar.
  4.  Akkor hagyja abba a játékot, amikor akarja. 

  Az esetleges érdeklődéseket előre is megköszönöm!
  R. E.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd