Az Accenture a hónap közepén ismét egy fejlesztői meetupot fog rendezni, aminek középpontjában ezúttal igazán különleges téma fog állni. A mostani eseményen ugyanis a cég munkatársai saját fejlesztésű alkalmazásukat fogják bemutatni, amit a Microsoft HoloLens szemüvegére, arcfelismerésre, valamint mikroszolgáltatás-alapú architekútára építettek fel.

A meetup résztvevői elsőként láthatják majd működés közben az új alkalmazás prototípusát, amit az Accenture csapata alkotott meg, és egyetlen működő megoldássá gyúr összes számos technológiát a mikroszolgáltatás architektúrára alapozva. Az előadások keretében a készítők bemutatják majd a fejlesztés teljes folyamatát, az azok során tapasztalt buktatókat, illetve azt, hogy ezeken hogyan sikerült hatékonyan túllendülni.

Az alkalmazás a Microsoft HoloLens eszközére és mikroszolgáltatásokra épülve működikAz alkalmazás a Microsoft HoloLens eszközére és mikroszolgáltatásokra épülve működik

A meetupból sokat tanulhatnak azok a fejlesztők is, akik ugyan nem kiterjesztett valósággal vagy éppen arcfelismeréssel dolgoznak - ugyanis ők is láthatják majd, hogy milyen óriási előnyt jelenthet egy projekt kidolgozása során a mikroszervízek alkalmazása a megvalósításban.

Az Accenture "Micro-service Architecture (VR, Hololens, SaaS, Data Visualization)" meetupja ezúttal nem offline, hanem online lesz követhető, november 16-án 17:00 órától. Akárcsak a korábbi meetupok esetében, a részvétel ezúttal is teljesen ingyenes, de előzetes regisztrációhoz lesz kötött.