Ideiglenes fájlok törlése php

Ideiglenes fájlok törlése php
2008-11-30T19:06:00+01:00
2008-11-30T19:18:35+01:00
2022-11-11T18:35:34+01:00
haszim
Sziasztok!

Van egy képeket lejátszó flash programom webre. Nah ezzel nincs is gond, meg még azzal se, hogy xml fájlból tölti be magának a képek elérési útvonalát.

A gond az, hogy ha valaki megnézte egyszer a lejátszót akkor a böngésző letölti az xml-t és, ha én azt weben frissítem, akkor már magának nem frissíti és bárki nézi a régi dolgokat látja és nem az újat. Az, hogy az előzményeket törölgesse, hát nem igazán előnyös dolog.


Van e erre megoldás PHP-vel, hogy meggátolja az xml fájl vagy az swf fájl letöltődését a gépre?


Előre is köszi, remélem érthetően írtam le mit is szeretnék!
Mutasd a teljes hozzászólást!
A 2. részt nem tudom , de az elsőt így.
Mutasd a teljes hozzászólást!

  • Igen. Küldj header információkat!
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • Nem vagyok nagy php művész, így leírnád, hogy is nézne ki ez a header?
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • header("Expires: Mon,26 Jul 1997 05:00:00 GMT"); header("Last-Modified: ".gmdate("D,d M Y H:i:S")." GMT"); header("Cache-Control: no-store,no-cache,must-revalidate"); header("Cache-Control: post-check=0,pre-check=0",false); header("Pragma: no-cache"); // és itt küldöd a fájlt.

    [szerk]
    Még a gondolatod is kitalálom

    De a teszt elött töröld ki kézzel az ideiglenes fájlok közül.
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • Így gondolod?
    <? header("Expires: Mon,26 Jul 1997 05:00:00 GMT"); header("Last-Modified: ".gmdate("D,d M Y H:i:S")." GMT"); header("Cache-Control: no-store,no-cache,must-revalidate"); header("Cache-Control: post-check=0,pre-check=0",false); header("Pragma: no-cache"); ?> <script type="text/javascript"> AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','width','736','height','675','src','gallery','quality','high','pluginspage','http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movie','gallery' ); //end AC code </script><noscript><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0" width="736" height="675"> <param name="movie" value="gallery.swf" /> <param name="quality" value="high" /> <embed src="gallery.swf" quality="high" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="736" height="675"></embed> </object></noscript>
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • A 2. részt nem tudom , de az elsőt így.
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • Jah hát a második rész csak a flash fájl beilesztése lenne, de ha ez így jó akkor tied a pont. Később megnézem, de most dolgom akadt.
    Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd