PHP-Nuke blokk háttérkép.

PHP-Nuke blokk háttérkép.
2006-06-15T21:01:38+02:00
2006-06-15T22:58:00+02:00
2022-10-31T07:10:39+01:00
maullaci
Hello!

Tudom, hogy a kérdésem nem ide való, hanem a Nuke fórumra, de marha lassan reagálnak, én meg beleőrülök a várakozásba.

Csak azt szeretném tudni, hogy hogyan kell a köv. kódba háttérképet illeszteni.

Már próbálgattam, de vagy eltünt a blokk, vagy az egész lapnak változtott a háttere.

Ha valaki tud segítsen.

Előre is kösz!


<?php /************************************************************************/ /* PHP-NUKE: Web Portal System */ /* =========================== */ /* */ /* Copyright (c) 2005 by Francisco Burzi */ /* http://phpnuke.org */ /* */ /* This program is free software. You can redistribute it and/or modify */ /* it under the terms of the GNU General Public License as published by */ /* the Free Software Foundation; either version 2 of the License. */ /************************************************************************/ if ( !defined('BLOCK_FILE') ) { Header("Location: ../index.php"); die(); } global $admin, $user, $sitekey, $gfx_chk, $admin_file; mt_srand ((double)microtime()*1000000); $maxran = 1000000; $random_num = mt_rand(0, $maxran); $content = "<form onsubmit=\"this.submit.disabled='true'\" action=\"modules.php?name=Your_Account\" method=\"post\">"; $content .= "<center><font class=\"content\">"._NICKNAME."<br>"; $content .= "<input type=\"text\" name=\"username\" size=\"10\" maxlength=\"25\"><br>"; $content .= ""._PASSWORD."<br>"; $content .= "<input type=\"password\" name=\"user_password\" size=\"10\" maxlength=\"20\"><br>"; if (extension_loaded('gd') AND ($gfx_chk == 2 OR $gfx_chk == 4 OR $gfx_chk == 5 OR $gfx_chk == 7)) { $content .= ""._SECURITYCODE.": <img src='?gfx=gfx&random_num=$random_num' border='1' alt='"._SECURITYCODE."' title='"._SECURITYCODE."'><br>\n"; $content .= ""._TYPESECCODE."<br><input type=\"text\" NAME=\"gfx_check\" SIZE=\"7\" MAXLENGTH=\"6\">\n"; $content .= "<input type=\"hidden\" name=\"random_num\" value=\"$random_num\"><br>\n"; } else { $content .= "<input type=\"hidden\" name=\"random_num\" value=\"$random_num\">"; $content .= "<input type=\"hidden\" name=\"gfx_check\" value=\"$code\">"; } $content .= "<input type=\"hidden\" name=\"op\" value=\"login\">"; $content .= "<input type=\"submit\" value=\""._LOGIN."\"></font></center></form>"; $content .= "<center><font class=\"content\">"._ASREGISTERED."</font></center>"; if (is_admin($admin) AND is_user($user)) { $content = "<center>"._ADMIN."<br>[ <a href=\"".$admin_file.".php?op=logout\">"._LOGOUT."</a> ]</center>"; } ?>
Mutasd a teljes hozzászólást!
Akkor, nem tudván jobbat, ahol a lalala volt írj be egy &nbsp; -t. Kicsit gány megoldás, de megy...
Mutasd a teljes hozzászólást!

Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd