Angular php cors probléma

Angular php cors probléma
2021-02-20T10:24:59+01:00
2021-03-20T12:06:25+01:00
2022-08-12T01:35:32+02:00
raksz1
Sziasztok!

Angularos projektben szeretnék megvalósítani Barionos kártyás fizetést PHP segítségével.

A Barionnak van egy example PHP csomagja, ami működik is szépen. A lényege, hogy a vásárlási adatokból legenerál egy számsort, majd location-nel elnavigál a Barion fizetési oldalára, ahol a számsor a paraméterben van megadva.
Ha legenerálom az Angular appot és ezt a PHP file-t assets-en keresztül megnyitom, szépen le is fut minden és átnavigál a Barion oldalra, viszont ha Angularban HttpClient-tel próbálom, post method-dal megnyitni a PHP filet, akkor fixen mindig CORS-ra panaszkodva elutasítja. A post meghívásakor próbáltam azt is, hogy a headerben megadom a " Access-Control-Allow-Origin * "-t , illetve .htaccessben is engedélyeztem ezt, de eddig semmi eredmény.

Próbáltam azt is, hogy Angularból a teszt kedvéért irányítottam window.location.href-fel, és működik így is, viszont gondolom ez nem egy túl szép megoldás.

Lehet, hogy rosszul közelítem meg a dolgot, és ilyenkor, amikor nem várok eredményt vissza a php-tól, hiszen csak egy location lesz a sztori vége, akkor nem is post methoddal kéne próbálkoznom, hanem tényleg csak egy átirányítással, ahol paraméterben megadom a rendelési adatokat?

Lehet nagyon kezdő a kérdés, de szerintem itt nekem a logikája nem jött át pontosan, hogy ezt hogy kéne felépítenem, így ha valaki összefoglalná, azt nagyon megköszönném!
Mutasd a teljes hozzászólást!
Köszi a tippeket, próbáltam ezeket, de sajnos nem sikerült, így maradt a jó kis window.location.href megoldás :D kb. 200 teszt rendelés után azt lehet mondani, h patikán működik, egyszer sem hasalt el :)
Mutasd a teljes hozzászólást!

abcd