Rad Studio Delphi Android TMapView csak elsőre működik

Rad Studio Delphi Android TMapView csak elsőre működik
2020-06-03T13:31:07+02:00
2020-06-04T08:36:37+02:00
2022-10-15T21:26:02+02:00
wsx
Delphi -ben készített Adnroid alkalmazáom TMapView komponenst használ. Minden szükségest beállítottam, van API elérés, és az telepítés után meg is jelenik a térkép. Azonban, ha kilépek az alkalmazásból, és visszalépek, a térkép már nem jelenik meg. Gyakorlatilag minden alkalommal újra kell telepíteni az alkalmazást, mert a kilépés után többszöri indításra a térkép már nem jelenik meg. 
Mitől lehet ezt?
Mutasd a teljes hozzászólást!
Eddig úgy csináltam, hogy nem távolítottam el az alkalmazást, csak mindig rátelepítettem az újabb verziót. Erre nem működött. Aztán egyszer csak gondoltam egyet, és eltávolítotam az alkalmazást, majd telepítettem az új verziót, és azóta elkezdett rendesen működni. Mármint minden indításnál megjelenik a térkép, de mivel nem biztos, hogy ez volt a probléma, és közben beleütköztem egy másikba is, amely SQLite-os, ezért a kérdést nyitva hagyom.
Mutasd a teljes hozzászólást!

  • Log-ban valami esetleg?
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • Eddig úgy csináltam, hogy nem távolítottam el az alkalmazást, csak mindig rátelepítettem az újabb verziót. Erre nem működött. Aztán egyszer csak gondoltam egyet, és eltávolítotam az alkalmazást, majd telepítettem az új verziót, és azóta elkezdett rendesen működni. Mármint minden indításnál megjelenik a térkép, de mivel nem biztos, hogy ez volt a probléma, és közben beleütköztem egy másikba is, amely SQLite-os, ezért a kérdést nyitva hagyom.
    Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd