Vue egyszerre több axios indítás
2019-10-05T05:34:33+02:00
2019-10-08T07:53:21+02:00
2022-08-11T15:10:32+02:00
*deleted_62914541
Sziasztok!

Van egy Vue-s app amiben egy importáló modul egyszerre több axios lekérést akarna indítani, de nem párhuzamosan fut, hanem egymás után. A párhuzamos a cél.

import1 elkezdi a dolgát, és websoceten keresztül visszajön a státusza. Egy bizonyos státusz után szeretném indítani a második axios-t, be is lép a függvénybe, de mikor odaér a lekéréshez megáll és várja hogy az előző végezzen. Az XHR jelzi, hogy elment a kérés (pending), de nem fut le, csak az első után. 

A back-end rész laravel.

Köszöm előre is a segítséget!
Mutasd a teljes hozzászólást!
Apache -on is megvan a megoldás... apache -on az mpm alapértelmezetten prefork, ezt kell átállítani event-re vagy worker-re.. meg még pár beállítás ezek miatt, de így már működik. 
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Nem lehet, hogy az import1 mögött lévő sql lockol olyan táblát vagy rekordot az adatbázisban, ami miatt a második axios hívás kiszolgáláskor az adatbázisnak először meg kell várnia az import1 sql lefutását? Az axios egy js promise-t ad vissza, alapban aszinkron, kliens oldalon épp az egymás után futtatáshoz kell külön async és await, ha ilyet nem használsz, akkor szerver oldalon keresgélnék inkább.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Olyat tapasztaltam, hogy ugyan az a kód, Apach serveren viselkedik a leírtak szerinte, Nginx alatt pedig hibátlanul megy párhuzamosan... 
  Legalább most már tudom hol induljak el keresni a hibát.. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Apache -on is megvan a megoldás... apache -on az mpm alapértelmezetten prefork, ezt kell átállítani event-re vagy worker-re.. meg még pár beállítás ezek miatt, de így már működik. 
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd