Ötlet befejezése

Ötlet befejezése
2019-05-24T12:01:20+02:00
2019-05-24T12:24:15+02:00
2022-08-18T23:45:34+02:00
Dpeter99
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy egy projectet viszek már közel 1,5 éve viszont a program még nincs teljesen kész és programozót keresek a befejezésére.
a program egy számítógépes program Windows rendszerekre, a program a kézilabda meccsek elemzésére szolgálna. A program kb. 80% kész van viszont 1-2 probléma van amivel nem tudom egyedül megcsinálni.
a program lényege hogy egy adott játékos az adott meccsen az összes létező és mérhető teljesítményét figyelné és ezt a programba fel lehet vinni és élelmezéseket készíteni.
Ha programozót nem is találok akkor legalább tanácsokat szeretnék kérni.
a probléma ott van, hogy jelen pillanatban egyszerre csak 1 játékos lövéseit tudom figyelni, nekem meg az lenne a célom hogy minden játékosét tudjam jegyzetelni egyszerre.
Köszönöm a segítséget!
Mutasd a teljes hozzászólást!
jelen pillanatban egyszerre csak 1 játékos lövéseit tudom figyelni, nekem meg az lenne a célom hogy minden játékosét tudjam jegyzetelni egyszerre

Erre most hogy adjunk megoldást szerinted? Nem ismerjük sem az adatszerkezeteidet, sem az algoritmusaidat. Ha fejlesztőt keresel, akkor irány az állás/munka rovat a társalgóban (és készülj fel rá, hogy senki nem fog ingyen dolgozni neked), ha megoldás kell a problémára, akkor meg írd le részletesen, hogy meddig jutottál, hol akadtál el, mi a probléma.
Mutasd a teljes hozzászólást!

  • Jelenleg ott tartok hogy a program képes 1 db játékos lövéseit bevinni. A program tartalmaz egy listát is amiben benne vannak a játékosok nevei. Ha valamelyik névre kattint akkor el kellene tűnnie az előző játékos lövései - viszont ezeket közben el kell mentenie - és az ő lövéseit vigye be a programba és így tovább összesen max 16 emberrel.
    Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd