Leghosszabb út keresése mátrixban

Ez a téma lezárásra került a moderátor által. A lezárás oka: Lásd hozzászólásomban.
Leghosszabb út keresése mátrixban
2018-11-22T11:17:58+01:00
2018-11-22T12:48:33+01:00
2022-10-15T21:40:27+02:00
PsichoSharp
Sziasztok!
Nézegettem már a témában pár topicot, de a kezdő fejemmel nem tudtam rajonni melyik algo lenne számomra a legmegfelelobb. 
Az a feladatom hogy egy mátrixban ami 1 és 9 között tartalmaz számokat kell a széléről elindulva megadnom egy leghosszabb utat úgy hogy a szokásos módon csak jobb bal fel le szabad lépni és csak az eredetinél 1 el nagyobb elemre, majd ennek azt útnak a hosszát vissza adni. Nagyon sokat gondolkoztam már rajta magamtól is, de úgy döntöttem hogy kevés vagyok hozzá . Minden segítséget köszönök szépen
Mutasd a teljes hozzászólást!

  • Hali!

    Mutasd meg, hogy mivel próbálkoztál, meddig jutottál el (fontos: forráskódot mellékelve), hol, miben akadtál el, mi nem megy, röviden: mutasd, hogy milyen erőfeszítést tettél a feladat(ok) megoldása érdekében. Ebben az esetben szívesen segítenek itt, maradhat a téma.

    Másik fontos dolog: amikor majd esetleg újranyitod a témát, akkor ügyelj a megfelelő, pontos, kategorizálásra. Értsd: ennek a problémának vajmi kevés köze van játék-konzolokhoz, illetőleg a Windows-alkalmazásokhoz (így érthetetlen, hogy miért ezekbe a kategóriákba raktad a témádat). 

    Mutasd a teljes hozzászólást!
Ez a téma lezárásra került a moderátor által. A lezárás oka: Lásd hozzászólásomban.
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd