Akadozás , felmelegedés .

Ez a téma lezárásra került a moderátor által. A lezárás oka: Semmi köze a programozáshoz/fejlesztéshez → PCForum.hu-ra való.
Akadozás , felmelegedés .
2018-06-10T12:39:18+02:00
2018-06-10T21:55:34+02:00
2022-10-15T21:31:39+02:00
Anonymou
Sziasztok , van egy problémám ami a múlt héten kezdődött a processzorral : Intel Core 2 Duo E6550,

Videókártyával :  NVIDIA GeForce GTX 650 Ti (MSI) , az a baj velük hogy felmelegednek akár 60 , 64 fok ra is ezért minden akadozik a rendszer is a betöltés its minden alkalmazás vagy játék ! Mit tegyek?
Mutasd a teljes hozzászólást!
Csatolt állomány

 • Nincs felmelegedés, Trump is megmondta.

  Komolyra fordítva a szót: ez a kérdés a PC Fórumra tartozik, link a lap tetején (kis narancssárga négyzet és minden ami tőle jobbra van). Amúgy a hűtés átnézését fogják javasolni, GPU hűtő tisztítása, de akár az egész házé is, ha tele van porral. Végső megoldásként újra is lehet pasztázni a GPU-t is, de a videokártyákat nehezebb/körülményesebb szerelni, mint az alaplap-CPU-hűtő hármast.
  Első lépésként megpróbálhatod kinyitni a házat, úgy máris jobban hűl minden. Tisztítást viszont csak óvatosan, háztartási eszközökkel elég könnyen nagy bajt lehet csinálni - pl. porszívó, sűrített levegő igazából nem alkalmasak erre. Szóval első körben csak a jól látható szöszöket próbáld összeszedegetni, persze kikapcsolt, áramtalanított gépen és saját magadat leföldelve valahogy (az áramtalanított gép nincs leföldelve se, erre közben emlékezz).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • [...] saját magadat leföldelve valahogy [...]
  [...] áramtalanított gép nincs leföldelve se [...]

  Nem a földelés (védőföldre gondolsz?) a lényeg, hanem az azonos potenciál, tehát sűrűn (vagy legalábbis az alkatrészek megfogása előtt) taperolja a gépház fém részét, hogy azonos potenciálon legyen az alkatrészekkel.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Amit frissen kihúzol a falból, az nem kerül varázsütésre más potenciálra. Én ha csoszognék egy kört a szőnyegpadlón, utána inkább mást fognék meg először, nem a kihúzott gépet.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Amit frissen kihúzol a falból, az nem kerül varázsütésre más potenciálra.

  Hát itt nem is a gép az ártó szándékú, hanem a padlószönyeg+gumiszandál kombináció.

  Én ha csoszognék egy kört a szőnyegpadlón, utána inkább mást fognék meg először, nem a kihúzott gépet.


  Hát először is ugye mindenkinek más az ízlése ki mit fog meg, másodszor ha szereled akkor mégiscsak hozzá kell nyúlnod a géphez hacsak nem vagy ilyen dzsedi vagy mi.

  Amúgy az antisztatikus csuklópánt  antisztatikus csuklópánt - Google-keresés azért van, hogy azonos potenciálon tartsa a két végén lévő test töltését. Mert ízlés ide vagy oda, szerelés közben is súrlódsz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Ez a téma lezárásra került a moderátor által. A lezárás oka: Semmi köze a programozáshoz/fejlesztéshez → PCForum.hu-ra való.
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd