Használható a CMS egy már kész weboldalra?

Használható a CMS egy már kész weboldalra?
2017-08-13T08:38:46+02:00
2017-08-13T10:06:50+02:00
2022-12-04T17:41:53+01:00
Kóré Levente
Van egy kész weboldalam, amit keretrendszer és tartalomkezelő nélkül készítettem. Viszont jó lenne ha az egyes oldalak tartalmait lehetne szerkeszteni anélkül, hogy a forráskódba kelljen nyúlni. Ez utólag megoldható? A tartalomkezelő rendszerek, ahogy elnézem mind ilyen drag and drop -ként műküdnek, tehát értelmetlen volt megírni a weboldalt? 

Esetleg ha valaki tud valami jó kis leírást ezzel kapcsolatban, azt megköszönném. Amit én találtam azok csak általánosan leírják a CMS rendszerek müködését ..
Mutasd a teljes hozzászólást!
Szia!

Utólag már nem lehet belenyomni, pont az a  lényeg hogy ez kezeli magát a tartalmat. CMS (Content Management System, azaz Tartalom kezelő rendszer).

2 lehetőséged van.

- Választasz egy szimpatikus cms-t és feltöltöd tartalommal. A már kész lapod tartalmával (bemásolgatod), majd kicseréled a tárhelyen a régi lapodat a feltöltött cms-re.

- Írsz, íratsz egy admin felületet a lapodhoz (amennyiben már van, kibővíted), ami azt csinálja, amit szeretnél. Meghatározható oldal tartlamát módosítsa, pár egyszerűbb eszközzel (drag'n drop, ckeditor, stb)
Mutasd a teljes hozzászólást!

Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd