Konfig fájl szerkesztése linux rendszerben.
2016-01-28T18:53:50+01:00
2016-01-29T07:28:37+01:00
2022-07-19T05:16:01+02:00
Tonek
Üdv.
Készítettem egy játék szervert egy vps-en,fel is tudok csatlakozni a vps-re putty-in keresztül,és itt szeretném a játékszerver konfig fálját szerkeszteni,csak sajna nem nagyon értek a linuxhoz.
A fájl elérési útját tudom csak nem tudom megnyitni szerkesztésre.

A válaszokat előre is köszönöm.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Előre köszönjük a ddos támadásokat, a levélszemetet és a többit. Ennyi üzemeltetési ismerettel hogy mersz hálóra csatlakoztatott géphez nyúlni?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Remélem nálunk bérled a VPS-t.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Linux parancsok, kezdőknek

  Külön figyelmedbe ajánlom:

  mc # Midnight Commander fájlkezelő
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mielőtt nagyon belemerülnél ennek a VPS konfigurálásába, közlöm veled, hogy 99% hogy a felhasználási feltételekbe benne van mire nem lehet használni, és közte szerepel a játék szerver üzemeltetése is.
  Ugyan is egy játék szerver kiszolgálása aránytalanul nagy hosszas terhelést jelent, amit észre vesznek, mert a többi VPS -t is lassítod vele, ha hosszasan 100% -on használod a rendelkezésre álló erőforrásokat.
  Mikor észreveszik mire is használod első körben lelövik és figyelmeztetnek, ha ennek ellenére újra indítod, jó esetben csak törlik, rosszabb esetben benne van szerződésbe apró betűbe hogy mennyi kötbér fizetésére vagy kötelezett. (utóbbiból a legdurvább amit láttam, az 500 ezer Ft -nak megfelelő dollár volt, de gyakori ide haza is az 50~100 ezres tétel.)

  Vannak célirányos játék szerverek, ahol komplett felkonfigurált egyszerűen kezelhető, állítható szervereket lehet bérelni. Persze nem olyan olcsó mint egy hagyományos VPS.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd