WCF/WSDL/PHP

Ez a téma lezárásra került a moderátor által. A lezárás oka: Légy szíves próbálj meg a témádnak normális, a problémát jól körülíró címet adni!
WCF/WSDL/PHP
2015-08-02T18:02:37+02:00
2015-08-04T10:59:13+02:00
2022-10-15T22:00:51+02:00
meep
Sziasztok,

Van egy asztali alkalmazásom (WPF, c#) mely adatbázisához (Firebird) szeretnék egy távolról elérhető adatszolgáltatást készíteni. A WCF remek eszköznek bizonyult ehhez, készítettem is egy service szolgáltatást amely szépen fut a háttérben az adatbázissal párhuzamosan. PHP-ból indítom a hívásokat, mert hosszú távon ez lenne a cél. Viszont mivel kezdő vagyok a WCF/WSDL/SOAP technológiában néhány számomra alapvető problémába ütköztem.

Miért van az, hogy néhány XML response-m az alábbi formában érkezik meg?

<s:Envelope xmlns:s="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"> <s:Header /> <s:Body> <GetTesztResponse xmlns="Teszt.NameSpace"> <GetTesztResult> <key><string xmlns="">value</string></key> <key><int xmlns="">value</string></key> </GetTesztResult> </GetTesztResponse> </s:Body> </s:Envelope>
Az alábbi forma lenne a számomra megfelelő (a felső-t classmap-el valamiért nem tudom feldolgozni).

<s:Envelope xmlns:s="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"> <s:Header /> <s:Body> <GetTesztResponse xmlns="Teszt.NameSpace"> <GetTesztResult> <key>value</key> <key>value</key> </GetTesztResult> </GetTesztResponse> </s:Body> </s:Envelope>
Előre is köszönöm a válaszaitokat :)
Mutasd a teljes hozzászólást!

Ez a téma lezárásra került a moderátor által. A lezárás oka: Légy szíves próbálj meg a témádnak normális, a problémát jól körülíró címet adni!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd