[VB.NET]MySQL hibák msgboxba

[VB.NET]MySQL hibák msgboxba
2015-04-15T14:15:45+02:00
2015-04-15T19:56:15+02:00
2022-10-15T22:00:39+02:00
thesyxx
Üdv!

Van rá lehetőség, hogy az összes mysql hibát msgboxba írja ki, és ne a net framework reklamáljon?

Azt tudom, hogy egyenként lehet...(?) de nekem úgy kellene, hogyha pl timeout van, vagy túlterhelt, akkor azt is msgboxba írja, ne a net framework hibaüzit

pl.: mysql kapcsolatnyitásnál ha hiba van:

Try MySQLConnection.Open() Catch ex As MySqlException MsgBox("Hiba történt...") Application.Exit()
Mutasd a teljes hozzászólást!
Mutasd a teljes hozzászólást!

Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd