PHP - nél valami fájl törlés, ha nincs engedélyezve

PHP - nél valami fájl törlés, ha nincs engedélyezve
2013-06-05T05:16:24+02:00
2013-06-05T07:54:09+02:00
2022-11-29T04:20:43+01:00
Havasi
Sziasztok!

Nagy nehezen de sikerül elmentenem a fájl, oda ami szerepel a tömbben a fájl mellett. Ami jön a kliens oldalról...

Most egy olyat hozok össze, hogy ellenőrzöm a MySQL-ben, hogy a felhasználó töltött e már fel egy ilyen fájlt, ha igen akkor nincs mentés.

Viszont érdekelne engemet az, hogy ha - az alábbi kódnál látszik - nincs mentés, akkor a feltöltött fájlal mi van? Az ott dekkol valami tmp mappában, vagy ilyenkor kellene oda valami törlés?

Tehát itt: if($rowcount > 0) { }

Itt mit csináljak?

Tegyek be egy ilyet: unlink($tmp_name);


Itt code ebből azért kilehet venni:

Köszönöm a választ.

$user_name = 'user_name_a_json_tombbol'; $select_1_image = mysqli_query($db,"SELECT file_name FROM image WHERE file_name='$full_filename' AND user_name='$user_name'"); $rowcount = mysqli_num_rows($select_1_image); if($rowcount > 0) { } else { $insert_1_image = mysqli_query($db,"INSERT INTO image (user_name, file_name, file_extension, file_size, file_width, file_height, file_type, folder, comment, save_time) VALUES ('$user_name', '$full_filename', '$file_extension', '$file_size', '$file_width', '$file_height', '$file_type', '$folder', 'szia', '$server_time')"); move_uploaded_file($tmp_name, $folder.'/'.$full_filename); }
Mutasd a teljes hozzászólást!
Felesleges ezzel zaklatnod magad, a fájl törlődik a script lefutása után - ha létezik még.
Mutasd a teljes hozzászólást!

Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd
Túl sok oldalt töltöttél le. Kérünk, gyere vissza később (30 perc múlva)!
Download limit reached. Please, come back later (in 30 minutes)!

Ha a böngésződ előtöltést használ, azt tiltsd le!
Disable browser prefetch!

Guru meditation: dffc6fb8966a9d4599e5d22b1bdd3aaf