Játékfejlesztéshez csapat!
2013-04-04T19:23:58+02:00
2013-04-04T20:32:58+02:00
2022-07-19T05:16:39+02:00
Tibitron
Sziasztok!

Szekeres Tibor vagyok grafikus, amatőr író képregényrajzoló. Egy régi tervemet szeretném megvalósítani, mely egy böngészős játék lenne, a saját rajzaimmal, melyek egyedi stílust adnak a játéknak.
A játékról röviden.
A főhős egy robotot alakít akiket meghalt értelmes lények tudatával ruháznak fel. Az idők során rengeteg ilyen robot "született" így egy külön értelmes fajt alkotnak a galaxisban.
A játék célja ezen robottestben beutazni az ismert és ismeretlen galaxisokat, társakkal közösen harcolni különlegesen erős lények ellen, létrehozni egy amolyan klánt, céhet, szövit melyekkel közös akciók lehetnek, a céh terület fejlesztéséhez keresgélni kell nyersanyagot, beadni pénzt, megütközni idővel más céhekkel. A fő különlegességnek azt szánom ,hogy a játékos sima böngészős játékokhoz képest több interakcióba kerülhet más játékosokkal, velük közösen mehet nyersanyagot keresni, bolygót felfedezni, küldetésekre. A játék nem 3d lenne, sima 2d rajzolt hátterek előtt, szöveges részekkel, eseményekkel zajlana. A grafikát, a storyt és minden egyéb szöveget én megoldok, csak 2 de inkább 3 programozó kéne aki hobbiból segít. Aki komolyan érdeklődik írjon rám a tibitron@citromail.hu címen és elküldöm neki a részletes játéktervet,. Egy(ennyit engedett) rajzot eddigi munkáimból feltöltöttem. Mailben többet is mutatok az érdeklődőknek. Pár hivatásosan működő programozó már látta de a saját projectje érthetően előrébbvaló volt nekik, de mind azt mondta valóban vannak benne ujjírások és megérné megpróbálni. Ezért is merészeltem írni ide.
Várom a komoly érdeklődőket akik bele mernének vágni ebbe, szabadidejükben, nem sürgetve határidőktől, de azért komolyan véve a tervet.
Tibor
Mutasd a teljes hozzászólást!
Csatolt állomány

 • Sok lehetőséget látok benne.
  Én személy szerint nem szándékozom részt venni benne, de sok sikert kívánok!

  Megjegyzem a TÁRSALGÓBA kellett volna nyitnod a témát, ez itt a TUDÁSTÁR. Majd át lesz rakva, ott keresd.

  A játékban azért is látok sok lehetőséget, mivel a szereplők robotok, így szinte végtelen variáció hozható létre mind külső mind belső tulajdonságaiban, korlátlan mennyiségű felszerelés rakható rájuk.

  Viszont ha nem ilyen unalmas játékot akarsz, amiben csak kiírja a gép hogy éppen elmentem csatázni és 5 óra múlva megtudom hogy nyertem e, hanem jobban részt vehet a játékos a kalandokban, akkor az igen sok munka. Jó programozó is kell hozzá.
  Ebből a szempontból nem biztos, hogy mindent sikerül megvalósítani amit szeretnél.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Oda akartam..nem tudom miért ide csináltam mégis. Lehet a regelés miatt kavarodtam meg. Nyilván komolyabbat akarok mint hogy odamegy és kész, azaz lenen olyan része is persze, de lenne egy kicsit taktikusabb része is. Ha jön érdeklődő elküldöm neki a teljes tervezetet. Ez egy hosszú távú project biztos nem 3 hónap. De ha sikerül szerintem meg fogja érni a belé fektetett időt, én legalábbis hiszek benne.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd