Több kép feltöltése adatbázisba

Több kép feltöltése adatbázisba
2013-03-11T20:33:47+01:00
2013-03-12T12:40:23+01:00
2022-08-07T13:00:30+02:00
Derya
Sziasztok, ismételten kellene egy kis segítség, feltételezem tömb kezelési gondom van, de nem jövök rá hol.

Van egy js-em, ami tetszés szerinti fájlfeltöltő mezőt generál:

function add_karakter() { var input2 = document.createElement('input'), div = document.createElement('div'); input2.type = "file"; input2.name = "add_karkep[]"; input2.id = "add_karkep"; input2.multiple = ""; div.appendChild(input2); container5.appendChild(div); }

Illetve hozzá a feldolgozó php:


for($a=0; $a<count($_POST['add_karakter']); $a++) { $dir = 'images/karakterkep'; if (glob($dir . '*.jpg') != false) { $filecount = count(glob($dir . '*.jpg')); $kep = $filecount + 1; } else $kep = 1; if (isset($_FILES['add_karkep'][$a])) { $karkep='images/karakterkep/'.$kep.'.jpg'; move_uploaded_file($_FILES['add_karkep']['tmp_name'][$a], 'images/karakterkep/'.$kep.'.jpg'); } else { $karkep = ''; } }

Ez sima feltöltésnél működik, ennél a tömbösnél nem. Tudtok segíteni, hogy mi a hiba? Az adatbázisba az elérési utat sem teszi be, sem a képet nem tölti fel. ( a kép csak a tárhelyre van feltöltve, adatb-ben elérési utat tárolok)
Mutasd a teljes hozzászólást!
Már megoldottam, a megoldás:

if (isset($_FILES['add_karkep'][$a]))

helyett

if (isset($_FILES['add_karkep']['name'][$a]))


Ennyi kellett, és működik.
Mutasd a teljes hozzászólást!

abcd