BATCH

Címkék
BATCH
2003-04-03T22:08:06+02:00
2003-04-25T19:49:23+02:00
2022-10-17T02:51:18+02:00
york
Hy Tudna vki olyan batch parancsot adni, amivel filet lehet küldeni 1 mailcímre??
Please help!
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Persze, erre szolgál a sendmail parancs. Igaz, csak unixokon és linuxon DOS alatt igazán nem tudok ilyesmiről, ott alapban még TCP/IP sincs, win alatt pedig szvsz fel kell tenni a gépre valami scripting host nevű cuccost és utána tudsz ilyeneket. Mondjuk én az ilyesmit programból szoktam megoldani win alatt nem scriptből ezért nem tudok erről sokkal többet mondani.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Létezik egy send.exe (Send MAPI messages from Win32 command line) nevű kis valami, ami a outlook profilt haszálva elküld egy szöveges fájl, vagy csatol egy fájlt és elküld egy címre. Hátrány hogy win 2000-en és XP beurgrik valamilyen manager és megerősítést kér hogy ennek a programnak el szabad-e küldenie ezt a levelet. állítólag ez egy registry bejegyzéssel kiírtható. De ezt én nem ismerem
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az ilyen temakat ezonnal le lehetne zarni egy hasznald a google-t okkal.

  Amugy:
  http://pages.infinit.net/che/blat/blat.html
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hi york!

  Tanulmányozd a netcat-et, meg az smtp protokollt! Nagyon jó dolgokat lehet vele összehozni, tényleg! Ez egy ingyenes progi, mindenféle platform alá létezik. A lényege, hogy kapcsolatot teremt egy szerverrel, és lehet rajta keresztül adatokat küldeni. Ez akár egy levél is lehet... Persze ez így elég sok munkát igényel, meg minden, de szerintem megér egy próbát!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Na jó, szerintem ne batch legyen, hanem script és akkor máris egyszerűbb. CDONTS/CDOSYS osz' jóvan.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd