Időzítés után frissítés

Időzítés után frissítés
2012-01-29T17:55:30+01:00
2012-01-30T17:10:59+01:00
2022-11-24T12:55:34+01:00
Devian
Sziasztok Guruk!
Van egy ilyen kódom:

1.php $limit = 120; $lephet = time()+$limit; $save = dbquery("UPDATE ".DB_GO." SET lephet='".$lephet."' WHERE jatekos_id='".$userdata['user_id']."' "); //beírja SQL-be 2.php //Feldolgozó if ($t_info['lephet'] > time()) { echo "<br><center><b><font color='red'>Még nem telt le az idő! Várnod kell a dobásra!</font></b></center><br>"; } else { echo "<td class='tbl1' align='center'><form name='dobas' action='".INFUSIONS."go_panel/dobas.php' method='post'>"; echo "<input type='image' src='".INFUSIONS."go_panel/images/kocka/kocka.gif' border='0' alt='' title='Dobás kockával, következő mezőre lépés' />"; echo "</form></td>\n";

Így csak akkor frissít, ha én frissítem az oldalt.Meglehet oldani valahogy, ha letelt a
$limit
idő frissítse az oldalt, vagy írja ki a hátralévő időt mp.-be, és utána frissítsen.

Huhh! Ez lehet, hogy egy kicsit zavarosra sikeredett.

Segítségeteket előre is köszönöm.

További szép estét.

Üdv
Mutasd a teljes hozzászólást!
Ha az eredeti kérdésre egy ilyen választ kaptál:
SetTimeout('ujratoltes()',<?php echo $limitEzredmásodpercben;?>)


Iff meg 30-tól számol lefele:
kezd=31


Akkor szerinted mi lehet a megoldás?

Segítek:
kezd=<?php echo $limitMásodpercben;?>);

és akkor egy frissítés után folytatja.
Mutasd a teljes hozzászólást!

Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd