Visszaszámláló hiba

Visszaszámláló hiba
2011-08-15T15:13:13+02:00
2011-08-15T16:52:41+02:00
2022-08-04T13:50:29+02:00
WarriorKiller07
Sziasztok!
Már sok helyen alkalmaztam egy visszaszámlálót,de valamiért most csak a "Töltés..."-t írja ki,de nem számol...
Mi lehet a hiba?


$monc1 = "SELECT fight1,fight2 FROM users WHERE jelszo='".$_COOKIE['Userp']."' and nick='".$_COOKIE['Usern']."'"; $results = mysql_query($monc1); while(list($fight1,$fight2) = mysql_fetch_row($results)){ function timeDiff($firstTime,$lastTime) { // convert to unix timestamps $firstTime=strtotime($firstTime); $lastTime=strtotime($lastTime); // perform subtraction to get the difference (in seconds) between times $timeDiff=$lastTime-$firstTime; // return the difference return $timeDiff; } //Usage : ?> <script> ido= <? echo timeDiff("$fight2","$fight1"); ?> // Ide a php (vagy js számolás) írja be a számolandó mp-et. fut="" idok=new Array(60,60,24) idoegys=new Array("",":",":","nap") tar=new Array(0,0,0,0,0) function szamol() { ido-- if(ido>0) { ido2=ido for(i=0;i<idok.length;i++) { tar[i]=ido2%idok[i] ido2=(ido2-tar[i])/idok[i] } tar[i]=ido2 ki="" kell=false for(i=idoegys.length-1;i>=0;i--) { kell=kell || (tar[i]!=0) if(kell) ki+=" "+tar[i]+" "+idoegys[i] } document.getElementById('ide').innerHTML=ki } else { clearInterval(fut) document.getElementById('ide').innerHTML="" location.href="http://orbiterbattle.uw.hu/login/fight.php?name=<?=$_GET['name'] ?>" } } </script> <div id="ide">Töltés...</div>
Mutasd a teljes hozzászólást!
body onload/window onload-ba elhelyezted a szamol() függvény meghívását?
Mutasd a teljes hozzászólást!

  • És mi lenne, ha összehasonlítanád a kódot azzal, ahol jól működik?

    mysql lekérdezés után miért van while? Ha 1-nél több találat van, akkor rossz lesz a php kód (újra definiálod a függvényt), ha pedig 1 találat van, akkor meg felesleges a while. A függvény definíciót ki kéne mozgatni a kód elejére vagy betenni egy include file-ba.


    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • Azért van while,mert így szoktam meg :P
    Amm tuti nem lesz több találat,mert csak cookieban lévő adatok alapján kérdez le,abból meg nem lehet több :)

    Frostech0: Igazad van,kiment a fejemből a body onload Ezért neked jár a pont.Thx mindenkinek:)
    Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd