PHP - File feltöltés - tmp directory missing
2009-07-21T17:59:09+02:00
2009-07-25T13:01:57+02:00
2022-08-13T08:20:32+02:00
Dzsoni Vóker
Van egy egyszerű fájlfeltöltő formom (HTML):

<form action="/takeimgupload.php" method="post" enctype="multipart/form-data"> <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="1000000"> <ul id="files"> <li id="file1"> <input type="file" name="userImage[]"> </li> <li id="add_upl" onclick="var newEl = $('file1').cloneNode(true); $('add_upl').insert({before: newEl}); if ($('files').select('li').length >= 7) $('add_upl').hide();"> Új fájl </li> <li id="upload_submit"> <input type="submit" value="Mehet!"> </li> </ul> </form>

A JS része annyit tesz, hogy újabb file inputokat ad hozzá, és a Prototype Framework-öt igényli, de az nem fontos, mert tuti nincs vele probléma.

A PHP-t csak most kezdtem el, egyelőre csak kiírja a $_POST és a $_FILES tömbök tartalmát.

A PHP feltöltésnél 6-os hibakódot ír, ami a manual szerint:


Value: 6; Missing a temporary folder. Introduced in PHP 4.3.10 and PHP 5.0.3.


Ingyenes tárhely, tehát a php.ini-hez nincs hozzáférésem. Valaki nem tudja esetleg, hogy mi lehetne a probléma? Korábban már csináltam 1 fájlra feltöltőt, az remekül működött, ez meg nem akar.

Előre is kösz minden választ!
Mutasd a teljes hozzászólást!
Hozz létre egy könyvtárat tmp néven. Ha nem megy vele, akkor kérdezd meg, hogy milyen néven kell lennie.
Mutasd a teljes hozzászólást!

Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd