C# fejlesztőket keresünk
2009-03-05T21:29:07+01:00
2009-03-16T13:54:03+01:00
2022-07-19T05:13:12+02:00
 • Köszönöm az érdeklődést, jótanácsot, kételkedést egyaránt. Nem egyszerűen project management szoftverről van szó, azon a területen tényleg elég nagy verseny van, hanem egy egészen speciális alkalmazásról. Szerencsére nagyon jó fejlesztőcsapat állt össze és a motivációval sincs baj. Szivesen küldök részleteket privátba, Falger.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mit jelent az, hogy állítólag jólmegfizették ?

  Az egyik programozó fizetésének hányszorosa volt a pénz ? Vagy hanyad rész ? Konktétan mennyi ?
  Csak azért kérdezem, mert nekem még el nem készült, át nem adott programra senki nem fizetett még pénz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A mellék dolog tényleg nem jó. Nálunk is volt egy külsős gyerek, fél évig szöszölt egy kis mobilos cuccal. A főnök ezt megelégelte és az egyik programozóra dobta a feladatot, aki megoldotta 1 hónap alatt a nulláról az egészet, persze fő állásban.

  Állítólag jól megfizették a gyereket, de ez se volt elég motiváció. Tanultak az esetből...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hm... Silverlight és Entitiy framework, csupa jóság... és sok szívás...
  Szerintem nagyon kevés emberkét fogsz találni, aki soksok munkát befektet egy olyan cégbe aminek az alapjait is össze kell még rakni, bármilyen jó is az ötlet, bár itt nem derül ki hogy pontosan miről is van szó. Project management software elég sok létezik már, nem egyszerű lefejleszteni egy sajátot, amik a piacon vannak, mind mögött komoly fejlesztőcsapat és support áll.

  Kicsivel bővebbet lehetne tudni róla? Van valami iroda, ahova be lehetne járni, ahol a fejlesztés "zajlik"?

  A programozók vagy olyan munkát vállalnak el, ami fizet (nem kell megvárni az első eladást), vagy mellékállásban csinálnak valamit, viszont mellékállásban elég nehéz, a napi 8 óra után egy + projektbe belefolyni amiből majd valamikor pénz lesz... nem lesz túl termelékeny, nem lesznek agyon motiválva a fejlesztők. Ahogy húzódik-halasztódik, egyre később van a várható "kitörés", egyre lassabban lesznek eredmények. Sajna saját tapasztalat, én is vezettem ilyet anno... Semmiből nehéz.
  Viszont neked sok sikert kívánok hozzá!
  Ha írsz bővebbet a dologról, meglesem, hátha érdekel még a rossz tapasztalatok ellenére is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát az Entity Framework-el jó sok szopás van :)
  A késztők is úgy nyilatkoztak, hogy csak alpha verzióként tekintenek a jelenlegire...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nekem a kölcsönös szimpátia tetszett a legjobban.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Budapesten
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Helyileg hol vagytok megtalálhatók?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez nem így van, talán félreérthetően fogalmaztam. Szerződéskötére természetesen az együttműködés előtt kerül sor.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tehat az alapvelteses az, hogy az illeto jartas legyen a gesztenye kikaparasban, es ha ezt feketen es bizonyithathatoan uzi, ertsd, jol szerepel a projekt felfuttatasaban, akkor a feladat altal okozott euforia mellett esetleg valami szerzodest is kaphat?
  Ez szuper remek! 20 dekat kernek belole!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tapasztalt fejlesztőkből és piaci ismeretekkel rendelkező szakemberekből álló lelkes csapatunk különleges moduláris, hosted, webes project management rendszert fejleszt Entity Framework alapokon, Silverlight felületen. Mindannyian főállás mellett veszünk részt a munkában, hogy megteremtsük magunknak azt céget amelyikben szivesen dolgoznánk. A fejlesztés hosszas előkészítés után tavaly kezdődött és idén tervezzük a forgalmazás elindítását.
  Mivel feladat van bőven amiben segíteni lehetne, keresünk még egy-két tehetséges munkatársat. Természetesen kölcsönös szimpátia esetén korrekt szerződést kötünk, amely többek között nyereségrészesedést is kínál. Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, érdekelnek a korszerű fejlesztési módszerek, eszközök, és emellett gyakorlott programozó vagy, aki rendelkezik némi szabadidővel, akkor küldj privibe egy rövid bemutatkozó levelet.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd