WinWord, Excel ---> HTML
2002-12-05T15:12:11+01:00
2009-07-06T13:41:14+02:00
2022-07-25T13:01:23+02:00
 • Bravó. És mindezt annyiban hagyja a microsoft? omfg, szerintem ez jelentős hiba, akkor mi lehet a kissebbekkel :D
  A problemát megoldottam, elmentettem másnéven az egész excel munkafüzetet majd kitöröltem a rejtett oszlopokat.. szerencse hogy van makrórögzités, különben már azt mondanám hogy megbántam hogy vba-át/office-t választottam erre a pici adatkezelés/html létrehozásra. ( évekkel ezelőtt clipperben azt csináltam amit akartam, nem volt olyan hogy ez nem megy ezen, az meg azon, igaz minden betüt nekem kellett belepréseljek a html oldalba )
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Utána néztem, a hiba nem a programomban van, a mozilla és az opera a bugos.


  A hiba bezony az Excelben van, nem koveti a standardokat html-be valo exportalaskor...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Van egy kis problémám, derült égből villámscsapásként ért hogy a excelből létrehozott html (sima,static) statisztika oldalam csak internet explorer-el jó, mozilla,operával nem!
  Battlefield 1942
  Utána néztem, a hiba nem a programomban van, a mozilla és az opera a bugos. Viszont ettől függetlenül szeretném ha ezek az emberek is jól lássák, egyenlőre nem találtam megoldást.
  A hiba a rejtett oszlopok hibás megjelenítésénél van.. hátha tudtok valami egyszerű megoldást..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem nyisd meg OpenOffice-al a Word doksit, és azzal mentsd el/exportáld HTML-be.

  A word elszáll, de a doc megmarad.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • hali!

  a word-ot tudomasom szerint sehogy. nem is hasznalja senki sem html gyartasra (vagy ha igen, akkor ugy kell neki). ha megis kell, akkor a dreamweaver (asszem a 4-tol kezdve) tud word-os html-t kipucolni. ez persze csak akkor mukodik ha van a kozelben egy grafikus, vagy html designer, akik hajlamosak ilyen eszkozokkel rendelkezni. egyebkent passz.

  sztupi
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  Hogyan lehet rávenni a word-ot, hogyha HTML-ben mentek, akkor ne hivatkozzon különböző, csak Microsoft termékekbe beépített CSS osztályokra? A HTML export nagyrésze ilyenekből áll, hogy <FONT class='mso:valamimegnevezes'>asdf</FONT>, és nem generál mellé CSS-fájlt, nem rakja bele a fejlécbe a dokumentumhoz tartozó CSS osztályok definícióját. (Eredmény: MSIE alatt szép, többi alatt nézhetetlen HTML dokumentum)

  Köszi: Nil.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd