C# + MS SQL programozót keresünk

C# + MS SQL programozót keresünk
2009-02-04T22:38:07+01:00
2009-02-19T10:33:03+01:00
2022-10-28T21:15:33+02:00
 • Köszönöm szépen a jelentkezéseket és a hozzászólásokat. Több, mint tizen jelentkeztek, eddig négy fővel találkoztunk személyesen, közülük kettővel már meg is kezdtük az együttműködést. További jelentkezőket nem várunk, illetve jelezni fogom, ha újra aktuális lesz a keresés.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Teljesen egyetértek Hix-el. Reális elvárások, korrekt ajánlat.Pontosan ugyanezt csinálom távmunkában, de ha nem így lenne egészen biztosan én is jelentkeztem volna rá.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszi. Én nem bánom, hogy írogatnak, legalább fent tartják a topikot. Ez egy nyilvános fórum, van ugyan deklarált célja, de mindenki arra használja, amire akarja. Olyan szempontból jók a tapasztalataim, hogy eddig még mindig kisült valami pozitív abból, ha írtam ide. Most is jelentkezett már kilenc ember.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez egy tök jó álláshirdetés, ha nem lenne munkám, jelentkeznék is rá. Kíváncsi voltam, hogy mi fog történni ebben a topikban, mert arra gondoltam, hogy ebbe talán nem fognak belekötni. Tévedtem megint. Mindig akad egy-két ember, akik szét akarnak cincálni egy álláshirdetést. Ne törődj velük , remélem megtalálod az embered.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az hogy miről hallott valaki számomra nem érdekes, testközeli tapasztalatra van szükség. Ha valaki valóban ismer két félét behatóan, és az nem két marginális megoldás, akkor tudnia kell, hogy miről van szó. Alig várom, hogy jelentkezzen olyan ember, aki látott már belülről akár csak egyetlen, bármilyen SAP vagy AX modult.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jól értem, hogy aki már legalább 2 fajta integrált rendszerről hallott, az nem alkalmas arra, hogy nektek dolgozzon? (kezet csókolhatsz, hogy fenntartom a topicot, bár nem érdemled meg)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ezt írtam én is. Túl sok errefele a paranoiás ember :D
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Pontosan mit is tudtál meg rólam és ajánlatomról?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Skacok! Nem teljesen mindegy, hogy integrált ügyviteli / vállalatirányítási / crm / stb rendszerről van szó?
  Ha a feladatokat szétbontva kapod, akkor tulajdon képpen akármiről is lehet szó. Nem neked kell specifikálni, tervezni, stb. Csak kóder kerestetik. Tök mindegy, hogy mi a végtermék. A gyártósor egy gépe vagy. A fröccsöntő gépet sem érdekli, hogy kulcstartót vagy kisautót gyártanak rajta. Teszi a dolgát és kész.
  Szerintem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Rólad és az ajánlatod komolyságáról is meggyőződhettünk.....
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem fogok itt tovább nyelvészkedni, felőlem mindenki úgy mondja, ahogy akarja. Az ilyen kérdések is elárulnak ezt-azt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az "integrált ügyviteli rendszer": az elterjedt kifejezés. Az "integrált rendszer"... hát, valóban felmerül a kérdés: mibe és mi integrált?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az integrált rendszer egy meglehetősen elterjedt kifejezés. Aki nem érti, az nem rendelkezik kellő tapasztalattal, tehát számára tárgytalan a hirdetés.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem meg a többségét nem érdekli :D
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Gondolom, esetleg érdekelheti az embereket, hogy kb. mi van integrálva abba az "integrált" rendszerbe.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Integrált rendszer fejlesztéséhez tényleges aktív tudással, szakirányú munkatapasztalattal rendelkező programozót keresünk. A fejlesztés távmunkában végezhető, de folyamatos, napi 4-8 órás elfoglaltságot jelent. Folyamatos online és telefonos kapcsolat felvételi lehetőséget kérünk.

  Mivel már futottunk pár felesleges kört, íme az a pár buktató tényező, amivel szembesültünk a fejlesztőknél, és amit nem szeretünk, fontossági sorrendben:

  - nem kommunikál velünk a fejlesztő, egy soros e-maileket ír, azokat is úgy kell kihúzni belőle,
  - nem lehet elérni, vagy nem szól előre, hogy más dolga van, netán váratlanul elmegy nyaralni,
  - határidő előtt egy nappal még nem kezdett hozzá a feladathoz, majd természetesen csúszik miatta az egész projekt,
  - nem kommentel, nem használja a megbeszélt design patterneket, nem tartja be a best practice-t,
  - az átadott munka fordítási hibával elszáll, vagy más módon egyértelművé válik, hogy össze lett csapva, nem lett tesztelve.

  A félreértések elkerülése végett leírom azt is, hogy pontosan tudjuk, adott képességekkel mit mennyi idő lefejleszteni. Pár nap alatt végrehajtható részekre bontjuk a projekteket, azaz minden nap beszélünk és hetente többször, de legritkábban hetente várjuk az eredmény átadását. A tervezés a mi dolgunk, a feladat megértését, precíz lekódolását várjuk el, valamint az alapvető tesztelést.

  A munkát komolyan vesszük és ezt is várjuk el. Emellett jófej társaság vagyunk és nem várunk senkitől olyasmit, amit mi ne tudnánk teljesíteni, sem hozzáértésben, sem precizitásban. A kiválasztott emberekkel hosszú távon szeretnénk együttműködni, kölcsönös igény esetén főállást is tudunk kínálni. Kérem, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik a fentieket komolyan tudják venni és tényleg dolgozni akarnak.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd