PHP, javascript tudással keresünk programozót
2009-02-03T23:55:56+01:00
2009-02-04T11:18:46+01:00
2022-07-19T05:12:02+02:00
 • volt itt egy másik topic, hogy hogyan szerezzünk referenciát.
  Ott is szóba hoztam azt, hogy a php kód nem igazán látható és mutatható. És mivel egy munkát adó sem szólt bele, gondoltam felteszem az első munkát adónak, hátha kiderül, hogy mi számít referenciának.

  Tehát, ha megírom egy saját cms rendszerrel elkészített oldal címét, akkor ugyan rengeteg php kódom van, de minden azon múlik, hogy a designer és az ottani webmaster (a TinyMCE vagy az FCKeditor segítségével) mit hozott ki belőle. Azt hogy esetleg hogyan működik az admin felület, meg se tudod nézni. De ha mégis, akkor sem kerülsz képbe, hogy hogyan készült, milyen minőségű PHP kódot írtam. Ráadásul ha müködik, akár lehet mindegy is...
  Ha pedig van egy webalkalmazásom, azt rosszabb esetben megérteni, és bemutatni is nehéz, hiszen arra egy bizonyos cég kért fel, és sokszor azt is nehéz megérteni hogy mi miért van, vagy mire való. Nem ritkán nekem is, pedig én programoztam le. Csak abban maradtunk, hogy így kérik és kész.

  De tényleg ne érezd úgy, hogy kioktatni akarnálak, vagy beléd akarnék kötni. Mert örülök neki, hogy munkát adsz nekünk, programozóknak. Ebből élünk mindannyian. Még ha az a vége, hogy valaki, vagy valamilyen cég elvállalja és odaadja valamelyikünknek, akkor is jó. Csak tényleg érdekelne hogy milyen referencia az, ami nálad bejön. Az sem baj, ha már megköttettett a szerződés, akkor írod meg (a késöbb jelentkezők ne legyenek előnyben). Legalább okulunk, hogy milyen következtetést szűrtél le a referenciákból.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • privát ment
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Akkor pontosítok:
  PHP programozót javascript tudással.
  és naná, hogy nem joomlás referencia kell... Ha nem derült ki, hogy azért van fogalmam, akkor bocsánat...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia
  Designer PHP, javascript tudással, vagy PHP programozó javascript tudással? Milyen referenciákra számítotok? Olyanra, amit egy joomlával összekattintgathattok? Persze értem én, hogy ki kell szűrni/szúrni a megfelelőt...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • privi ment
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv mindenkinek!

  1 konkrét weboldal megvalósításához keresünk fent felsorolt tudás birtokában programozót. Javascript ügyben egyéni ötletekkel rendelkezünk , nem sablonos a feladatnak ezen része. A többi (php, mysql) mondhatni szokványos, még ha nem is szimpla. Az oldal működésére, feléptésére vonatkozó tervek kész vannak.
  Elsősorban bp-i jelentkezéseket várunk, mindössze azért, mert azon gondolatunkhoz ragaszkodnánk, miszerint a referenciák alapján kiválasztottakkal személyesen is találkoznánk, mielőtt megállapodnánk (nem Bp. is természetesen oké, csak esetleg egy potya utazás nem esik jól senkinek, és sajnálnánk az illetőt) Mellesleg valószínűleg 1 utat megér a dolog, a munka mérete miatt. A konkrét feladatot a személyes találkozó során ismertetnénk. A munka természetesen szabad időbeosztással, otthonról is végezető.
  Szóval: priviben kérek mail címet, ref. linkeket, minél többet, ha lehet. Akinek válaszolunk, azzal találkozunk úgyis, és akkor többet magunkról. Jó együttműködés esetén kisebb/apróbb dolgokban rendszeres és folyamatos segítséget igénylünk, más webes ügyekben is.
  Előre is köszönöm!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd