PHP, MySQL programozót keresünk.
2009-01-27T18:54:18+01:00
2009-01-30T08:26:12+01:00
2022-07-19T05:18:13+02:00
 • Ja, hogy az összes tag közül innen téged hívtak be, és tök jó véleménnyel lettél róluk, ők meg tojnak ezt viszonozni!
  Tényleg pech...
  Még vidékről is feljöttél a kedvükért!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Már az első húszból is meg fogod találni azt a kettőt-vagy hármat, aki minden szepmontból megvelel, azoknál dobókockázol.

  Valami ilyesmire utaltam én is. Még ha nem is kockázással, de arra gondoltam, hogy azért 20-30-40 jelentkezőből már csak van potenciálisan 2-3 jó, nem? Vagy mind hülye volt a feladathoz?
  Inkább hiszem el, hogy keresik a mégjobbat-mégolcsóbban. Csak akkor miért nem ezt mondják? Te túl drágán vállalod. Te túl keveset tudsz. Te meg túl sokat. Na mind1, lehet, hogy már így is túlbeszéltük a dolgot.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem képviselem, csak kicsit más volt a véleményem, ennyi az egész. Arra próbáltam rávilágítani, hogy akkor vállalsz kockázatot, amikor elmész egy ilyenre, és hogy nem kellettél, az benne volt esélyként az elején is.

  Nekem elment rá

  12L benzin => 3E
  matrica => 1E
  kiesett 5 munkaóra => 20E

  De ezt tudtam akkor is, amikor eldöntöttem, hogy szerencsét próbálok. Ez van.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • És ha nem fejezték be a százaskupacot, miért hirdetnek újra? Bár szerintem százból bőven akadhat, aki megfelel...
  Lehet elektroManus, épp őket képviseli...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • azt mond el, hogy ha 100 jelentkező jön, akkor miért kell mindegyiket végighallgatni. Már az első húszból is meg fogod találni azt a kettőt-vagy hármat, aki minden szepmontból megvelel, azoknál dobókockázol. Aki 6-ost dob, azt veszed fel - és lám jó munkaerőd lett.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nem is rád gondoltam
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha kaptam volna tesztmunkát nem is lett volna semmi baj, de lezárom itt a témát.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • úgy tűnik ők a kukába tették az ügyedet :) Lehet, hogy túl jó voltál nekik, és nem tudtak volna megfizetni?...
  Még szerencse, hogy olcsó a benzin...

  Egyébként olyanok is vannak, akik a teszt munkákkal futtatják a bizniszt! Így, illik egy kicsit gondolkodni, ha 20-30 sornál több kódot kell írni, vajon mire jó ez?...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Látom elég sok hozzászólás született és a vélemények megoszlanak, de a többségük az én szemszögemből látja, látta a dolgot. Azért valjuk be magunkközött, hogy aki megnézte az oldalt az nevetett párat mire a végére jutott. Aki bent volt annak hazudtak és még meg is bántották. Emellé ha olcsó embert keresnek, hiába van egyre több a pistike++ féle emberből, de a hozzáétőt meg kell fizetni nincs mese, vagy csináld meg magad. Ez szellemi munka, amiből hiány van az országban.

  Igazából ezzel a hozzállással évekig is keresgélhetnek, mert kevés ember tűri, ha lenézik, pláne úgy hogy a tudására van szükségük. Ellentmondásos és pökhendi dolog. Engem elhajtottak, akkor nem esett jól, rá pár nappal volt melóm. Másnak megfeleltem és a főnököm is olyan ember akivel le tudok ülni és tudok váltani 5 értelmes mondatot. És olyan nem merül fel mint említette valaki, hogy mért van barátnője -> mert ember és nem gép.

  Aki ezért leautózott, annak csak azt üzenem környezetgyilkos és csak a benzint pazarolta, (vagy dízelt ez nem derült ki). A lényeg hogy sok haszna nem volt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Érdekes, én a következőt látom: van egy cég, aki vastag kínálati piacon válogat a jelentkezők között. A kínálati piac ráadásul borzaszó híg, mindenki guru, mindenki ért mindenhez...

  Ha valóban hosszú távra keresnek embert, azt nem biztos, hogy 20 perc beszélgetésből fel lehet mérni, hogy ki alkalmas. És ha mondjuk van kb. 100 jelentkező, nem is olyan kis feladat végigrágni magukat rajtuk.

  Nyilvánvalóan a legalkalmasabb embert keresik, pénz-idő-szaktudás keresztmetszetben, ahogy bármilyen munkáltató, megbízó tenné.

  Én egyébként rászántam fél napot, autóztam egyet, aztán eltettem a "meglátjuk" dobozba az ügyet. Ha bármilyen meghallgatásra elmész, a megjelenéseddel te kockáztatsz, utána illik megvárni a döntést. Miután a hirdetés visszakerült, döntés nincs.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Lehet, hogy palimadarakra utaznak... Mint a főállás esetében is, amikor sok cég sportot űz abból, hogy csak próbaidős alkalmazottakat tart (persze ha a tevékenység ezt engedi, én pl Tesco-ról hallottam ilyesmit)hogy megússzák a járulékfizetést, lehet távmunkát ajánlók is kb ezt művelik. Elkészíttetik veled a munkát, vagy annak nagy részét, valamivel kiszúrják a szemed,azt mondván milyen trehány munkát végeztél, és másnap máris más folytatja helyetted! Így folyton emberek után néznek! Szerintem, akik hosszú időn keresztül munkatársakat keresnek valami ilyesmi miatt teszik!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hehe nálam első kérdés az volt hogy "Hogy lehet egy programozónak barátnője?" mert párom is el akart kísérni.
  De kb, de qrvára nincs hozzá közük mert nincs megjelölve hogy homokos vagy egyedülálló programozót keresnek. utána mondanom sem kell hogy mennyire volt kedvem bármihez is....1ébként meg tahó a pacák aki lecsekkol.De teljesen mind1 21 éves vagyok és az pedig "túl fiatal" mer én már 4-5 évnyi szellemi terméket nem tudok felfogni és tovább fejleszteni.Vagy csak kicsit rossz az alap amihez nyúlni kell.Mert nekem ne mondja valaki ha portálrendszert kell fejleszteni és további funkciókat beletenni akkor az nehéz dolog.+ természetesen annyi eszük nincs hogy 10 ember megkeresi akkor adjon ki tesztfeldatot nem is kell felvennie és abból rájöhet hogy mi helyzet....mind 1 z biztos hogy csak azoknak ajánlom akiknek ettől függ az anyagi megélhetése...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nekem ugyan se kutyám, se macskám, mert nem jelentkeztem (vagy igen ? :) ), de azért véleményem lehet: nem magyarázkodni kell, senki nem azt várta. Senki nem kérdezte, hogy miért nem mehet "kénye-kedve" szerint. A kérdés arra irányult (többektől!), hogy ha megigéritek, hogy visszahívjátok, akkor miért nem hívjátok vissza? Ha nem kell (mert nem szimpi a hangja,mert 2 füle van, vagy mit tudom én, bármiért) akkor AZT kell neki mondani. Mondjuk: "elkéstél kiskomám, ellőtted az egyetlen esélyed. Nálunk ez van, nem kellesz." Nem pedig igérgetni orrba-szájba, hogy majd így meg úgy visszahívjuk, aztán meg napokig(hetekig) semmi.

  Egyébként meg, gondoljátok meg jól, rágjátok át a dolgot. Amint olvasom, már hetek óta keresgetitek az embert. Vagy rohadtul olcsót kerestek, vagy nem is kell olyan nagyon. Végül is, ha a Sony 12 nap alatt talált új vezér-igazgatót, akkor nektek sem kell elkapkodni! Ez azért egy keményebb kihívás, erre aztán oda kell ám figyelni! Nem lehet itt holmi japcsi módra elkapkodni, egy ilyen fontos poziciót!

  még 1x mondom, engem nem érdekel, de nézzetek már szét: a zöldséges 12 éves fiacskájától (pistike, aki 3000-ért heggeszt olyan oldalt, hogy a 2 füled 6 felé áll), a vérprofi programozóig van minden a piacon, csak a rászánt összeg dönti el, hogy kit akarsz felvenni. Vagy kell egy 40 perces vezetőségi interjú, hogy lásd a kettő közti különbséget? Ugyan már! Hidd el: szabad kapacitás , az van. Távmunkára meg végképp. És hogy nem értem, hogy ekkora kinálatból miért ilyen nehéz a választás? az az én butaságom, amiért ezúton szíves elnézést kérek. Én fölvenném az első 10-ből a leg megfelelőbbet, ha nem jó, 1 hét után repül. Jöhet a következő. És kész. De lehet, hogy én bunkó vagyok és primitív, valamint rém 1xű.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • én nem akarok vitázni, de távmunkának van hirdetve, így azok is jelentkeznek akiknek van rendes főállásuk, és az nem azt jelenti amikor azt mondja hogy nem tud elmenni az interjúra, hogy most nincs kedve utazni (kénye-kedve) hanem azt hogy nem ér rá mert dolgozik.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Csak a tisztán látás végett. Valóban kitettük a hírdetést, már több hete, hiszen minnél több jelentkezőt meg akarunk hallgatni. Heti egyszer tartunk interjút, mert sajnos a vezetőség nem ér rá, az álláskeresők kénye-kedve szerint alakítani a programját... A késéssel kapcsolatban: Mivel egy nap van az állásinterjúra, így napi 10-12 embert kell belosztani, hogy mindenkire jusson idő... Amennyiben az álláskereső nem jelenik meg időben, úgy sajnos nem áll módunkban mindenkit csúsztatgatni, mert másokkal szúrunk ki. Az egy másik dolog, hogy adunk-e új időpontot (egyébként adunk). Jelenleg még tartanak az interjúk, hiszen a megfelelő embert keressük, hosszú távra, nem pedig azt, aki legelsőnek bejelentkezett.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sztem az ilyen ajánlatokat felejtsétek el... Ha már az elején ilyenek, mi lesz ha melót adnak?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Milyen időpontról beszéltek? Mert személyes konzultációra pl. én csak éjjel érek rá.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Helló

  én nekem meg nem volt jó az az időpont ami nekik jó volt és azt mondták hogy visszahívnak. De azóta inkább felrakták a hirdetést még 3szor
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Helló!


  Nektek senkisem jó? Majdnem minden héten fent van a hírdetésetek több mint 1 hónapja. Én párszor már írtam, de nem válaszóltatok rá. És egyszer meghiusult egy szerencsétlen késés miatt, azótase válaszoltatok, pedig még személyesen igérted meg, hogy nem lesz megfelelő ember kapok visszahívást. Erről ennyit, azóta nem szenvedek hiányt melóban, ezekszerint másoknak elég jó munkaerő vagyok.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • privi ment.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • PHP, MySQL területen jártas programozót keresünk. A munka távmunka, de hosszú távra ad feladatokat. Amennyiben érdekel, küldj önéletrajzot, valamint pár referenciát a következő e-mail címre: emil.maukner@webtelevizio.hu
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd