Mennyit kérjek érte?
2009-01-17T20:50:19+01:00
2009-02-14T23:57:27+01:00
2022-07-25T16:42:41+02:00
 • én 100 pontomhoz képest(tudom, hogy ez is kevés, de a 0-hoz képest, mégiscsak...) na az a tucatjános ne próbáljon semmit az én számba rágni!Ha kérhetem...


  Jaaajjjj, alig várom, hogy valaki hasonló intelligens érvekkel nekem essen.... pleeeeaaaaassseeeeee.....
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nyugi, nem kell mindjárt egymás torkának esni.

  Tehát: azt, hogy a projektet (szerintem helytelenül) csak a webprogramozó szempontjából nézzük, Te hoztad be a képbe.

  sarkiróka még ez előtt mondta nekem - indoklás nélkül -, hogy hülyeség, amit írtam.

  Aki ugyanarról a munkáról beszél, az a projektben csak a webprogramozást meg esetleg a designt látja. Azért szófostam ennyit, hogy leírjam azok számára, akik esetleg még nem voltak ilyen közegben, hogy ennél lényegesen többről van szó, és ennél lényegesen többet kell - különösen egy multi környezetben - az ügyfélnek megfizetnie.

  Nem érdemel ez a dolog ennél többet, szerintem megbeszéltük.

  Uff.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • es ha neadj isten ket teljessen ugyan olyan lepusztult helyisegben szenvedo sarki fuszeresnek kell csinalnod az ugyan olyan 5 statikus oldalt, de az egyik ott van magyarorszagon, a masik meg mondjuk dubaiba.. akkor te mit csinalsz?

  abban viszont egyetertek veled, hogy nem a webfejleszto dolga az uzletszerzes stb...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • aki meg röpke 4,5 év alatt megejtett 7 hozzászólást az én 3év alatt 130-amhoz képest, és aki 4,5 év alatt egyetlen pontot sem szerzett, az én 100 pontomhoz képest(tudom, hogy ez is kevés, de a 0-hoz képest, mégiscsak...) na az a tucatjános ne próbáljon semmit az én számba rágni!Ha kérhetem...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • de olvasni még mástól is ilyet:

  Ha csak ülsz az irodában és csinálod az eléd rakott fejlesztési lap alapján, akkor semmi


  Ennyi.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Lehet, hogy önmagában a webprogramozó nem dolgozik lényegesen többet egy bürokratikus multinak, mint a sarki fűszeresnek, pláne, ha korrektül, tudásának maximumát adja mindkét esetben.


  Köszönöm a választ.Erre voltam kiváncsi. Most már tudom, hogy sarkiróka miért mondta, hogy "Ez hülyeség" (azért, mert az), és hogy Laresz miért mondta, hogy eddig UGYAN ARRÓL A MUNKÁRÓL volt szó - azért, mert ha két külön végtermékről beszélünk, akkor egyértelmű, hogy az egyik drágább mint a másik.

  Mert meglátásom szerint , ha projekt-szemléletben nézzük a bank weboldalának elkészítését (pályázat, biztonság, szabályok, megkötések, ing-nyakkendő, miegymás), akkor az nyilván drágább mint a sarki fűszeresé - de itt két eltérő termékről van szó, hiszen a kód mellé más szolgáltatás társul! De ha konkrétan és szigorúan csak a leírt kód elkészítését nézem, akkor már nem drágább UGYAN az az 5 statikus oldal - bárkié is lesz. Meglátásom szerint.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nem tudom, miért kaptad fel a vizet (egy nem is neked cimzett kérdésre, meg végképp...
  az általad elferdített kérdésben még akár igazat is adhatunk neked,
  talán ez fáj?

  És én mit ferdítettem el? Ezt kérdeztem:
  Elmondanád nekem, hogy mi a különbség WEBPROGRAMOZÓKÉNT 5 statikus weblapnál, attól függően, hogy az banknak készül, vagy sarki fűszeresnek?
  Ebben mi a franc a ferde?

  kissé följebb, ezt írja a fórum:
  VBandi válasza rhn (16:28) hozzászólására


  Feltettem egy kérdést (nem a fórumozóK!nak, hanem VBandinak: nem azt mondtam, hogy : "elmondanátok", hanem azt, hogy "elmondanád") figyelj oda a magyar szavak ragozására és értelmére!

  Majd VBandi válaszolt (amint látod: nem új komment, hanem VÁLASZ az én kérdésemre). Illetve válasznak szánta, csak eltekintett attól, hogy odaírtam : webprogramozó: Szinte éreztem, hogy erre túl sokat nem lehet válaszolni, hiszen itt a körítés, az egyéb munka a sok, ezért direkt nagybetűvel kihangsúlyoztam. Az, hogy ezek ellenére elsíklott felette, és emiatt másodszorra is rá kellett kérdeznem, az ne legyen már az én butaságom! Nekem róvod fel, hogy "felesleges még 10x a szádba rágni?" Azért, mert a kérdésemre elsőre nem kaptam választ, és merészeltem mégegyszer rákérdezni? Azért mert tudom, hogy mi a különbség webmester, webdesigner, webprogramozó és pályázatfigyelő, manager, üzletkötő és a többi között? Éreztem, hogy itt nem sokon múlhat a különbség, és lám, lám, mi áll VBandi válaszában:
  (bár ez már kicsit erőltetett példa)
  .
  El tudnád mondani, hogy minek kellett ezt a hangnemet megütnöd, ráadásul úgy, hogy meg se lettél kérdezve? De nagy arc vagy az "anonymitásod" mögé bújva!
  Ráadásul, olyan figyelmetlen vagy, hogy azt leszámítva, hogy azt sem veszed észre, hogy kinek milyen kérdést tettem fel, még idézni sem tudsz: hová írtam én olyat, hogy "van embered"?
  Meg a másik agyament dolog:
  rajtad kívül senkise beszélt "webprogramozóról"
  ... És? akkor mi van? Csak olyat szabad mondani, amiről más már beszélt? Nem lehet kérdés a "Mennyit kérjek érte" topikban a webprogramozó bére? Meg amiről az egész szól: milyen munkánál kinek mennyi a teendője, és mennyit kérjen érte? Tényleg nem fér bele? Az a baj, hogy merészeltem olyat kérdezni, amit még más nem? Nem értem mi bajod: TE vagy figyelmetlen, és engem vádolsz meg butasággal (10x szádba rágni)meg rosszindulattal(elferdíted a kérdést), úgy, hogy az egész kérdés nem is neked lett feltéve!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • szerk: nafene elkéstem


  Sebaj, azért köszi a támogatást
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha még ennyiből se fogtad fel, felesleges még tízszer a szádba rágni.

  Egyébként, ha mindenre "van embered", akkor könkrétan az 5 statikus oldallal a "webprogramozónak" semmi dolga nincs, tehát ugyanúgy 0 óra / 0 forint mindkettő. Ha így nézzük, az általad elferdített kérdésben még akár igazat is adhatunk neked, remélem rádhagyják, gratulálok.

  Azonban rajtad kívül senkise beszélt "webprogramozóról", VBandi mindössze ennyit mondott:
  Egy bank weboldala sokkal nehezebb és drágább dolog, mint a sarki fűszeresé, mégha mindegyik csak 5 statikus oldalból áll


  Bocs.

  szerk: nafene elkéstem
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Lehet, hogy önmagában a webprogramozó nem dolgozik lényegesen többet egy bürokratikus multinak, mint a sarki fűszeresnek, pláne, ha korrektül, tudásának maximumát adja mindkét esetben.

  Az eredeti post, amire válaszoltam, és ahol felhoztam, hogy igenis van különbség, viszont így hangzott:
  Bizony ez szomorú! Egy szöget beverni ugyanakkora munka egy multinál és egy kezdő vállalkozásnál. Miért fizet a multi többet?


  Tehát nem az a kérdés, hogy a webprogramozó v. HTML kóder miért dolgozik többet - hanem az, hogy a multi miért fizet többet. Ezt azt hiszem, el is mondtam.

  Amúgy a webprogramozó is dolgozhat többet - főleg, ha a multinak olyan konvencióit, előrásait kell követni, ami vagy többletmunkát igényel, vagy pedig egyszerűen nem szokott hozzá, és meg kell tanulnia. Pl (bár ez már kicsit erőltetett példa) kódolási konvenciókat ír elő a multi (vagy a főnököd, mert így akarja a minőséget még jobban biztosítani, vagy ezzel nyerték meg a tendert).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sztem félreértettél...

  nem pályázok. Nem egyeztetetk. Van a cégemnél manager, ügyvezető, üzletkötő, grafikus, jogász, stb. Nekem ne az ő feladatukat sorold fel, mert engem, mint WEBPROGRAMOZÓT ez nem érdekel, és nem érint. Tele raktad a kommentedet olyan dolgokkal, amihez semmi közöm. PL:

  de a site-ot az IT-s auditnak alá kell vetni. Gyakran a külföldi security auditornak kell meggyőződnie arról, hogy a site teljesen biztonságos.


  Teljesen mindegy, hogy én mit papolok a saját kódomról, azt a bank a saját embereivel átnézeti, letesztelteti, stb. Ehhez meg mi közöm? az nem az én költségemre megy!

  Nyilván ezért Te sem Pistike áron fogsz pályázniegy ilyen tenderre


  Azt ne mond, hogy a pályázatfigyelés, írás, benyújtás a webprogramozó dolga, mert azonnal magam alá csinálok..!

  Bevallom, még mindig nem látom, hogy egy webprogramozónak (és nem is vagyok webmester, mert az megint más! -
  Staging szervert kell kezelned, általad ismeretlen szerverkörnyezetnél az IT-t rávenni, hogy úgy konfigurálja a dolgokat, ahogy neked jó.
  ugy-e?) mennyivel nehezebb a dolga. Direkt kiemeltem, hogy én nem a saját managerem vagyok, aki felhajtja a munkát, meg intézkedik, meg utánnajár, pályázatot ir, nem én vagyok a cég feje, semmi. Megkapom a grafikai tervet a grafikustól a szükséges fájlokkal együtt, oszt megírom úgy, hogy a böngészőkben ugyan úgy nézzen ki(statikus oldalról beszélünk!). Szerinted, ha Safariban elcsúszik, a zöldséges nem dobja vissza? Dehogynem ! (Maximum ő később jön rá)

  Ott tartunk, ahol az elején: mivel is nehezebb a webprogramozó munkája 5 statikus oldalnál?(mondom: a webprogramozóé!)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hol is kezdjem?

  A fő ok az, hogy egy banknál sokkal nagyobb a bürokrácia, aminek meg kell felelni.

  Először nézzük az ajánlatadást vagy tendert. A kiírás (elvileg) sokkal részletesebb, amit meg kell érteni, át kell rágni. Ez plusz idő, tehát plusz pénz. Aztán minden egyes pontnál részletezni kell, hogy miért felelsz meg, hogyan oldanád meg a feladatot. Nem dobhatod oda a standard ajánlatsablonodat, hanem személyre szóló ajánlatot kell készítened. Az ajánlatkérésért (ilyen méretekben, ha nem tartozik hozzá marketing tanácsadás) nyilván nem számolhatsz fel pénzt, de ha az egész projektet pozitívra akarod kihozni, akkor csak bele kell számítanod a végösszegbe.

  Tegyük fel, hogy megnyerted a tendert. A bankkal részletes szerződést kötsz, amit a te jogászod nem ingyen fog megnézni. A feltételeket a bank diktálja, megintcsak nem elég az ajánlat végén levő "megrendelem: xy" rovatot kitölteni és lepecsételni.

  Design: a banknak többnyire kialakult és nagyon szigorúan vett arculati kézikönyve van. Ezt a grafikusnak be kell magolnia mint egy bibliát, és az így szabott szűk keretek közöt lavíroznia.

  HTML: A bank esetében fontosabb lesz a szabványok követése, accessibility. Több fajta böngészőn és oprendszeren kell tesztelni, ez nyilván plusz költség.

  Szerver: elvileg minden szerveren egy statikus oldal ugyanúgy működik, de a bank site-ját nem teheted ki (legtöbbször) a saját kis webszerveredre vagy a freewebre. Tesztelned kell a banknál, ami legtöbbször kívülről nem érhető el. Staging szervert kell kezelned, általad ismeretlen szerverkörnyezetnél az IT-t rávenni, hogy úgy konfigurálja a dolgokat, ahogy neked jó.

  Jóváhagyás: a bank sokkal kényesebb a helyesírási hibákra, az adatok pontosságára. Több osztályon végigfut a site, mire engedélyezik. Nyilván ezekkel kommunikálnod kell, több időbefektetés, több pénz. És akkor még arról ne is beszéljünk, hogy sokszor a külföldi anyacégnek is jóvá kell hagynia a dolgokat.

  Biztonság: bár egy statikus HTML oldalnál annyira látszólag nem számít, de a site-ot az IT-s auditnak alá kell vetni. Gyakran a külföldi security auditornak kell meggyőződnie arról, hogy a site teljesen biztonságos. Ezt nem egyszer bizonyítanod kell, esetleg audit kérdőívek kitöltésében segédkezni - több munka, több pénz.

  Projekt management, ügyfélkapcsolat: Nyilván egy bank kérdéseit nem fogod tudni elintézni két telefonnal, gyakran meg kell jelenned tiszta öltönyben, nyakkendőben. Utikültség, parkolás, időd megy el - hadd ne ragozzam.

  Referencia: a bankok vagy nagyobb cégek nem mindig engedik meg az alvállalkozóknak, hogy referenciaként akár csak a nevüket is megemlíthessék. Miután az elkészült fejlesztésnek így nincs reklámértéke, az drágább.

  Más a versenykörnyezet: a sarki fűszeresnél a site-ot 30e Ft-ért összerakó Pistikével versenyzel. A bank ezekkel szóba sem áll, többek között azért, mert a fenti követelményeket nem tudja garantálni. Nyilván ezért Te sem Pistike áron fogsz pályázni egy ilyen tenderre - már ha egyáltalán meghívnak.

  Így hirtelen ennyi jut eszembe azzal kapcsolatban, hogy mi a különbség két, ugyanolyan bonyolultságú website között, ha az egyik a sarki fűszeresnek, a másik pedig egy banknak készül. Elsősorban nem az effektív kódolási munka a nehezebb, hanem a körítés sokkal több.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha csak ülsz az irodában és csinálod az eléd rakott fejlesztési lap alapján, akkor semmi. Legfeljebb az, hogy ötször mondják, hogy próbáld újra, illetve a bank közelébe sem engednek a weboldaladdal (vagy a kérdéseiddel). Így nehezebb dolgod van, több ember kell hozzá, több ideig tart elkészíteni. A több idő meg ugye több pénzbe kerül:)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Egy bank weboldala sokkal nehezebb és drágább dolog, mint a sarki fűszeresé, mégha mindegyik csak 5 statikus oldalból áll


  Én szívesen tanulnék ebből a felvetésből! Elmondanád nekem, hogy mi a különbség WEBPROGRAMOZÓKÉNT 5 statikus weblapnál, attól függően, hogy az banknak készül, vagy sarki fűszeresnek? Ha jól értem, adatbázis nincs, php nincs, mysql nincs, a grafika pedig a WEBDESIGNER(vagy webgrafikus) dolga. Szóval, mi a különbség?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Könyörgöm... 50eFt??? ilyen tippeket adtok neki?


  Konyorgom... 15 eves gyereknek milyen tippet akarsz te adni? szivessen meghallgatlak!!! talan 500 ezer??? vagy 2 millio?

  A kerdes ez volt:
  Mennyit kérjek érte?

  Nem az, hogy mennyit er a program!!!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ez hülyeség! (tapasztalatból mondom)


  Ja, értem. Az mindjárt más.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem szoktam többnyire hozzászólni itt a dolgokhoz, de most már komolyan zavar, ami itt megy. Pont ti vagytok azok, akik nyomják le az árakat a béka s***e alá! Könyörgöm... 50eFt??? ilyen tippeket adtok neki? Ezzel csak azt éritek el, hogy kinevelitek a láma réteget, akik nulla pénzért összerakják a minősíthetetlenül gagyi, de ugyanakkor éppenhogy használható oldalakat / alkalmazásokat...
  Nem véletlen, hogy egy-egy cég a pofádba röhög, amikor 100eFt feletti összeget mondasz... (persze fordítva is előfordul)
  Bár én nem php fejlesztő vagyok, de komolyan tragédia, ahogy ezt a szakmát folyamatosan rombolják a kamufejlesztők, és ti még segédkeztek is benne...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ez hülyeség! (tapasztalatból mondom)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Magamból indultam ki, amikor azt írtam nem vállalom el azt mihez nem értek. Pl. össze tudnék gányolni egy flash weblapot, de mivel nincs tapasztalatom, tudásom benne, nem vállaltam el. Ellenben van olyan munka amit el tudok végezni, de ritkán használom mert értelmetlennek tartom, azért elkérem a több munkaórára való pénzt, ha neki így is megéri legyen.

  Weblapok esetében tapasztaltam, hogy mondtam egy baráti árat, erre hamarosan kiderült, hogy a keresztfiú is tanult weblapot készíteni a középiskolában számteck órán így ő készítette.
  Minőségibeli különbséget csak az látja aki tudja milyen lehetne, ért hozzá.

  Sajnos az igénytelenség is nagy, minden második ember programozó, rendszergazda, webmester. Így nehéz a dolga aki ért hozzá, de el kell fogadni, ez van.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Épp azt próbáltam elmondani, hogy nincs olyan, hogy ugyanaz a munka. Egy bank weboldala sokkal nehezebb és drágább dolog, mint a sarki fűszeresé, mégha mindegyik csak 5 statikus oldalból áll, akkor is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Eleddig ugyanannak a munkának az ára volt a szempont. Lemaradtam valamiről?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Bizony ez szomorú! Egy szöget beverni ugyanakkora munka egy multinál és egy kezdő vállalkozásnál. Miért fizet a multi többet?


  Talán mert a multinak nem elég, ha ma volt először kalapács a kezedben? Mert ő sokkal több pénzt bukhat, a az a szög nincs rendesen beverve, és ezért inkább megfizeti a tapasztalt szakembereket?

  Ráadásul egy szoftver elkészítése sokkal bonyolultabb, mint egy szög beverése. A multi (jobb esetben) megfizeti azt is, hogy rendesen tudsz igényt felmérni, hogy ismered az ő kultúráját, beszédmódját, minőségi követelményeit, és nem csak a sarki fűszeresnek csináltál eddig szoftvert.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • getafreelancer.com - érdemes lehet itt körbenézni, hogy mit ki mennyiért vállal. Órbérek is vannak. Érdemes azt is megnézni, hogy pl. indiából ki milyen óradíjért dolgozik.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Bizony ez szomorú! Egy szöget beverni ugyanakkora munka egy multinál és egy kezdő vállalkozásnál. Miért fizet a multi többet?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Olyat amihez nem értek megfelelően nem vállalom el.


  Istenem, ha ez Mo-on általános dolog lenne!
  Hány festő, villanyszerelő, autószerelő, "informatikus" dolgozott már nekem, akikről utólag kiderült, hogy fingjuk sem volt...

  A szakembereknek lenne munkájuk, meg lennének fizetve, és az ügyfelek elégedettek lennének. Ehhez képest, mi van ma? Ha kérsz 200 ezret, vissza sem hív. Valszeg elvállalta valaki 50 ért, mert fingja sem volt, hogy egy ilyen munkát megfelelő szinten elvégezni, az kb 60-80 óra. Gondolom, ő 30-ból összecsapja.
  Apropó: telepített már valaki w2k8 EBS Premiumot virtuális környezetbe? (5 szerver) Mert nekem kb 9 óra alatt kúszik föl...és akkor még csak fent van. Semmit nem konfiguráltam, nem frissítettem, semmi. Csak fent van. Teljes beállítással, migrálással együtt, nyilván van vagy 20-30 munkaóra. Vagyis 100 ezer alatt nem érdemes elvállalni, de inkább 150. És nyilván ezt is csak olyan tudja, aki már csinált ilyet. Ebből is lehet tudni, hogy ha egy cég elvállalja 20 ezerért, akkor ő még ilyet soha nem csinált. Nem így van?
  Éppen ezért olvasom szívesen azon emberkék hsz-ait, akiknek tapasztalatuk van(pl most NoMan,de mások is sokan) adott területen, nem pedig "hallottam valahol, hogy, és akkor biztos úgy van".
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem itt arra gondolt, hogy ha ő tud egy technológiát amivel érdemes elkészíteni a kért programot, de mást kell használnia, mint ami célszerű/jó lenne, akkor igen is fizesse ki a szívás idejét, és itt ő a projekt árát mondta nem az órabért.

  Az más kérdés, hogy olyan nyelven amit nem szeretek, nem élvezet a programozás, drágábban adom egy órámat, mint amivel haladok, öröm, és tapasztalatom is több van...

  Olyat amihez nem értek megfelelően nem vállalom el.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ezt nem értem, ha valamihez nem értesz, akkor többe kerül? Még azt érteném, hogy kevesebbe, de miért többe? Nem mindegy hogy 1 óra alatt végzel valamivel, vagy 3, ha órabérben vagy?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hello!

  Ha dolog linuxon futna, mármint a webszerver+processzek, akkor én kb. 300-at mondanék rá, amennyiben CSAK a programozás része kell nekik (azaz van egy konkrét, leirt, részletes specifikáció, látványterv, stb., nemcsak háát legyen kb. ilyen...)

  Én inkább PERLben csinálnám (ehhez értek jobban, fájlműveletek+process kezelés egyszerűbb vele).

  Csinálnék gyorsan egy kb. ilyen lesz oldalt. Megnézi, aha, ilyen.

  Kifizet mondjuk 50e-t, és befejezem, úgy hogy müködik. Akkor fizet még 200e-t. Majd 3 hét tesztelés után ha még vannak hibák benne (amiket addig észrevettek), azt javítom, akkor jár a maradék 50. Bármilyen +fejlesztés, ami nem volt leirva CSAK ezután kezdődik el, nincs olyan, hogy menetközben (jaja, csak még ezt az apróságot).

  Ezután 3000 Ft/óra alapon karbantartom az oldalt.

  Ha szerverek mindenkébb Windows-ok, akkor 1.5-3x szorzót alkalmazok (mert nem szeretem, mert nem értek annyira hozzá). Hasonloképp, ha nem én választom meg a programozási nyelvet (Js és PERL/MASON...)

  üdv,
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  Jómagam is hosztoltam játékszervereket, úgyhogy tudom mi a dörgés. ObiNET és az FGC egyesülése után itt akár milyen hoszting cég is ígéri le neked csillagokat, hazudik. Egyszerűen ez az ipar Magyarországon megdöglött.
  Ha sokat kérsz érte, nem fogják tudni kifizetni, ha keveset, akkor meg rájössz, hogy nagyon sok munkád volt benne és ezért nagyon keveset kaptál.

  Nem szeretnék minősíteni senkit, mert úgy gondolom, hogy nem tehetem meg. De azok a hoszting cégek, ahol rábízzák egy külsősre a dolgokat, csak írja meg úgy, hogy nekünk két kattintással létre jöjjön egy játékszerver és azért majd mások fizetnek... hát szóval nem vall semmilyen szakmai tapasztalatra. Már csak azért sem, mert ahány játék annyi féleképpen kell paraméterezni az indítást, és annyi buktatója van a dolognak. Tehát javaslom komolyan gondolkodj el azon, hogy belevágsz-e vagy sem.

  Egy támpont. Engem és társam nemrégiben kértek fel egy cég (nevet nem mondok, de annyit elárulok, hogy már régóta működő hoszting cég) teljes webes átalakítására. Kaptam egy webadmin kinézetet, amire hajaznia kellett az új rendszernek, de mondták, hogy még lesz változtatás. Nem volt semmi ördöngösség a lapon ennek ellenére mondtam, hogy 200.000 és akkor a teljes specifikációt követően ezen még változtatunk. Rábólintottak, majd azóta nem jelentkeztek. Tehát ne hagyd magad becsapni... sőőőt, valahogy papírozd le velünk, hogy ne tudjanak meglógni.

  Valóban hosztoltam és valóban tudom mi ebben a világban a módi, és tudom, hogyha keveset kérsz megbánod, ha sokat, akkor meg nem fognak fizetni.

  Sok sikert
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  Nekem az lenne a kérdésem, hogy ezért mit kérhetek :

  CSAK PHP, MySQL programozás, némi HTML a felhasználókhoz!

  - Teljes felhasználókezelés (cégek) kb 25-rekord (regisztráció, felhasználók adatainak módosítása, e-mailes aktiváció, jelszóemlékeztető, jelszócsere, online offline státusz kijelzése az admin felületen .....)
  - Adminisztrációs felület, itt csak a felhasználók listázása, jogok, de csak , hogy ki milyen menüt érjen el.

  Nagyjából ennyi!

  Válaszotokat köszönöm üdv.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Ez a téma lezárásra került a moderátor által. A lezárás oka: A "v�gkifejlet" - sajnos - teljesen elvitte a t�m�t m�s ir�nyba!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd