Elindult a PC Fórum
2004-03-20T19:39:42+01:00
2004-03-21T16:41:06+01:00
2022-07-19T05:32:52+02:00
 • Nem akartam beregisztrálni a pcforum-ra csak azért, hogy szóljak: A
  Precedens értékű büntetést akar kiszabni az EU a Microsoftra
  című cikkben a hivatkozott cikk nem került át.

  Más: nem lehetne itt is az új hírekben a forrást megjelölni, mint azt néhánynál a pcforum-on (nem tudom volt-e már ez kérés)?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • az új oldalon az itteninél szigorúbb moderálás lesz. sajnos itt elkövettük azt a hibát, hogy jobban tiszteletben tartottuk a szólás szabadságát, mint amit egy kultúrált eszmecsere keretei kívánnának/engednének. sajnos vannak néhányan, akik nem érdemesek arra, hogy ezt a szabadságot megkapják, mert csak visszaélnek vele. az új oldalon nem lesz módjuk erre.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ebben az esetben "flamewar terhelésmegosztóként" is funkcionálni fog a linux-windows flame-ek tekintetében. Ez annyiból jobb, hogy itt (talán) kevesebb lesz, viszont ott meg elveszti az oldal a "szüzességét".

  Ami a színválasztékot illeti jóval kellemesebb, kevésbé zavarja a szemet.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • hosszú távon a nem fejlesztői hírek a prog.hu-ról el fognak tűnni. egy ideig azonban még mindkét oldalon meg fog jelenni a hírek nagy része, bár mindig lesznek olyanok, amik csak egyik v. csak másik oldalon lesznek majd olvashatók.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Látom bizonyos hírek-cikkek átkerültek oda is. Az újak esetében ez már szét lesz választva, vagy mindkét oldalon meg fognak jelenni?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • kedves fórumozók!

  új on-line informatikai magazin indulását van szerencsém bejelenteni, elsőként részetekre. a Prog.Hu társoldalaként most elinduló "PC Fórum" célja egy olyan általános információs és vitafórum biztosítása a PC-felhasználók részére, ahol a fejlesztőknél jóval kevésbé gyakorlottabb géptulajdonosok is választ kaphatnak ügyes-bajos kérdéseikre, szakértők véleményét kérhetik ki, illetve tájékozódhatnak a legfrissebb informatikai hírekről és újdonságokról is. az oldal ezen kívül néhány érdekes kiegészítést is kínál látogatói részére, amelyek közül legkiemelkedőbb a mintegy másfél ezer angol ill. magyar informatikai kifejezés leírását tartalmazó általános célú fogalomtára.

  bár a PC Fórum tartalmaival és szolgáltatásaival elsősorban a fejlesztőknél kevésbé gyakorlott PC-tulajdonsokat: az otthoni ill. munkahelyi PC-felhasználókat, valamint a rendszergazdákat próbálja megszólítani, ez természetesen nem jelenti azt, hogy ti, a fejlesztők nem lennétek szívesen látott vengédek az oldalon pl. általános célú kéréseitek ügyében. ugyanakkor az egyértelműen fejlesztői témákkal kapcsolatosan továbbra is inkább a Prog.Hu használatát javasoljuk számotokra. reméljük a jövőben többé-kevésbé ti is használni tudjátok majd az új oldal által biztosított szolgáltatásokat, és rendszeres látogatói között üdvözölhetünk majd titeket is.

  addig is kérlek titeket, hogy látogassátok meg a Prog.Hu új társoldalát, nézztek körül rajta, és fejtéstek ki róla véleményeteket, meglátásaitokat az oldalon fórumában.

  PC Fórum - a PC-s megoldások magazinja
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
abcd