Visual C++ programozókat keresünk Ausztriába
2008-12-04T11:25:48+01:00
2009-01-07T14:44:53+01:00
2022-07-25T18:06:16+02:00
 • Kedves Ronin,

  ilyen információkat csak személyre szólóan tudok adni. Ahhoz, hogy egy összeget mondjak, tudnom kellene, hogy mekkora tapasztalatod van. Bárkinek, aki elküldi az életrajzát és tapasztalt Visual C++-ban, szívesen megmondom, mekkora fizetésre számíthat, de mint mondtam, ez szerintem nem olyan nyilvános információ, amelyet bármely munkáltató nyilvánosan hirdet.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia !

  Mekkora havi nettó fizetés várható ?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ok. Köszönöm a felvilágosítást.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves G.Zs.,

  kezdö programozót egyenlöre nem keresünk. Ez az állás egy megkezdett hosszútávú projekt folytatása. Tehát itt már kellenek a tapasztalatok.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • "az ausztriai munkavállaláshoz hozzá tartozik a 13. és 14. havi fizetés"

  19. havi nyugdíjam is lenne?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kezdő C++ fejlesztőt is kerestek?
  Még nincs munkahelyi programozói tapasztalatom,csak az egyetemről. Viszont középfokon beszélek németül, és használnom is kellett az előző munkahelyemen.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • [hopp nem olvastam elég alaposan ]
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Engem is érdekel esetleg a munka, de német tudásom (bár valamennyit tudok), nem ér el egy alapfokot. A projektvezető nem tud angolul ?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves szgergely,

  1. a munkavállalói engedélyt a felmondás napjától számított (legfeljebb)2 hét alatt el tudjuk intézni, van hogy akár 3 napon belül is sikerül.
  2. természetesen az egész család is jöhet. Egy 1,5 - 2 szobás lakás bérlete közös költséggel és fütéssel együtt kb.300 és 400 Euró között mozog. (Ha esetleg a házastárs nem rendelkezik munkával, de veled lakik, itt Grazban, akkor jelentös adókedvezményben részesülsz, így a nettófizetésed is növekszik)
  3. a német nyelvtudásról annyit, hogy kb. annyira kell tudnod németül, hogy a projektvezetö utasításait megértsd, és el tudd magyarázni, hol tartasz a munkádban, ha az ügyfél érdeklödik. Erre böven elég egy középiskolai német, vagy egy alapfokú német nyelvvizsga.
  Privát üzenetben átküldöm a vállalati e-mail-címem, ha érdekel a munka, küldd át rá, kérlek, az életrajzod.KÖszi.

  Szívesen válaszolok mindenki kérdéseire, akit a munka érdekel.

  Üdv
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia lenne pár kérdésem:
  1. Milyen gyorsan lehet elintézni az engedélyt?
  2. Akár egész családom is kiköltözhet, milyenek ott a lakások bérlete?
  3. Milyen szinten kell beszélni németül?

  köszi!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hirdetésünkhöz hozzá füzném még, hogy a munkavégzés helye Graz, az ausztriai munkavállaláshoz hozzá tartozik a 13. és 14. havi fizetés, a 25 nap fizetett szabadság, az osztrák beteg- és nyugdíjbiztosítás, 38,5 órás munkahét, átfüzetett túlórák és ingyenes, a vállalat által fizetett fejlesztöi tanfolyamok. A munkavállalói engedélyt a vállalat intézi és a jelentkezöket a felvételi beszélgetésre a vállalat magyar HR szakembere kíséri (azaz én ), aki késöbb is segítséget nyújt (lakáskeresés, adminisztráció, stb.). Bármi kérdésetek van, nyugodtan írjatok : austriajobs@gmail.com
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ausztriába, IT-vállalatunkhoz keresünk németül beszélö C++ os és egyúttal Microsoft Visual C++ -programozókat kooeprációs (magánvállakozóként) vagy alkalmazotti munkaviszonyba. Az érdeklödök szakmai önéletrajzát és/vagy projektlistáját (a megjelölt óradíj- vagy fizetési igénnyel együtt) ide várom: austriajobs@gmail.com
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd