SAMSUNG OMNIA = PDA?
2008-12-03T09:49:57+01:00
2008-12-09T07:35:57+01:00
2022-06-29T09:15:22+02:00
 • Elvileg minden megy az Omniával, ami neked kellhet, teljes értékű windows mobile rendszer (hogy ilyen plecsnit kapjon, annak van pár feltétele a Microsoft részéről...) Az Omnia egyetlen specialitása elvileg a saját kezelőfelület, de az is csak minimálisan rejti el az eredetit (alkalmazásokat nem befolyásolja)

  Érintőképernyős Win PDA/telefon kütyükün nem nagyon találsz már mást, az alap WinCE visszaszorult a PNA-kra.

  Olyan sokba nem is kerül szerintem, a HTC hasonló készülékei sem olcsóbbak.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Közben én is beszéltem omnia tulajdonosokkal. MEg vannak elégedve, bár tényleg most még sokba kerül. Ellenben jobbnak tartják a vele konkurens PDA telefonoknál. Egyébként Te mit javasolnál kisebb adatbázis alapú alkalmazások fejlesztésére? Pontos típust tudsz ajánlani?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem tudok a kérdésre válaszolni, csak egy észrevétel. Nézegettem ezt az omniát és írtózatosan drágának találtam. Ezért az árért lehet venni telefonos pda-t nem is egyet. Azzal meg fel se merülnek ilyen kételyek. Bár gondolom a megrendelő ehhez ragaszkodik.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  A samsung omnia mennyire tekinthető teljes értékű PDA-nak?
  Ugyanis egy olyan WinCE alkalmazást kéne fejlesztenem, ami compact SQl adatbázis alapú, és kérdés, hogy mennyire alkalmas erre az omnia.. Mivel Win mobile 6 van rajta, nekem úgy tűnik, hogy működnie kell.. Valaki tud ebben segíteni?

  Üdv:
  Zozo
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd