PHP / SQL Gurut keresünk
2008-11-24T23:35:13+01:00
2008-12-02T11:24:12+01:00
2022-07-25T19:01:15+02:00
 • Nálatok szerintem a Joomla miatt nincsenek jelentkezők. Mint mindent, ezt is meg lehet tanulni, de lehet hogy vérprofik helyett csak kezdőket találtok Joomla témában. Nem tudom más hogy van vele, de én általában akkor tanulok meg rendesen egy újabb technológiát, amikor élesben kell alkalmaznom, mert egyébként csak tunlhatnék folyamatosan, és akkor nem jut idő a munkára
  A Joomla-val nemrégen kezdtem el foglalkozni, mert látom hogy van rá igény. Mi lenne, ha feldobnátok egy próbafeladatot, és a munkára jelentkező ezt megoldva jelentkezhetne? Így mindenki eldöntheti, hogy érdemes-e jelentkeznie...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Java is kell?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Vagy CMS rendszereket senki sem fejleszt szívesen, mert azt hiszi az ő kódja jobb mint a másiké, vagy az elvárásokból kell kicsit csökkenteni, és akkor lehet válogatni a jelentkezőkből.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kemény dió! Látom senki nem jelenkezett itt. Hol vannak a programozók??? Mi is több hónapja keresünk valakit, de úgy látszik senki nem akar dolgozni.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Web fejlesztéssel foglalkozó KFT keresi nagy teherbírású, kreatív gondolkodású, szakmai rutinnal, tapasztalatokkal rendelkező, hoszsútávon alkalmazható, fix budapesti munkatársát távmunkában.

  Pozíció:Web fejlesztő
  Munkavégzés helye: Távmunka - budapesti meetingekkel

  Feladatok: CMS rendszerek fejlesztése

  Elvárások:
  PHP, MySQL / PostgreSQL, AJAX, JAVA, HTML, XML, CSS
  Több éves programozási, szakmai tapasztalat
  Objektum orientált szemléletmód.


  ! Gyors precíz munkavégzés, határidők betartása.

  Refernciákat és a Jelentkezés-i szándékot az info@amstudio.hu címre várjuk.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd