Delphi 7 - XP-s kopmonensek
2004-03-14T00:15:43+01:00
2004-03-15T10:19:47+01:00
2022-07-19T06:43:20+02:00
 • ha esetleg olyan kellemetlen mellékhatásokra gondoltatok, hogy utána már nem lehet Win 98-os a kinézet, akkor mindenkit megnyugtatok, hogy, ha letörli a komponenst a formról, és unitját: XPMan kitörli a uses-ekből, akkor nem lesz XP-s a kinézet.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én elég gyakran járok erre de nem igazán emléxem ilyesmire. Viszont ez a vezérlő ott van a Delphi egyik komponenspalettáján és semmit nem kell vele csinálni csak rátenni a formra. Más kérdés hogy én hallottam olyasmit is valamelyik listán hogy jobb ha nem teszed, azt már nem részletezte az illető hogy miért...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem tudom, hogy mi van ,de az biztos, hogy pár hete ez még itt egy fő probléma volt. Nézz utána a régebbi témákban és megtalálod...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A második világháborút meg nem Hitler nyerte. Ha esetleg valakinek ez is újdonság.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha valakinek kéne a Delphi 7, akkor a Borlandnél letölthet egy Trial verzió-t.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szevasztok! Lehet, hogy elkéstem, de úgy vettem észre, hogy sokan vagytok, akik XP-s komponenseket kerestek Delphi 7-hez. Én is köztetek voltam sokáig. Végigjártam az egész internetet, óriási számlákat csináltam, míg egy szépen induló szombat reggelen fantasztikus meglepetésem volt. A win32 nevű komponenspalettán a legutolsó (Delphi 7-ben) valami XP-bigyó. Most nem tudom a nevét, de az a lényeg, hogy fel kell helyezni a Form-ra és onnan kezdve minden elemed XP-s lesz. Bár ez a szerkesztőben nem látszik, de a programban úgy lesz.
  Nem tudom, hogy kinek segítettem és kinek nem, lehet, hogy ez már egy rég megoldott probléma, de a biztonság kedvéért témát nyitottam belőle!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd