PHP fejlesztőt keresünk hosszú távra, távmunkára
2008-11-01T15:25:24+01:00
2008-11-04T22:22:18+01:00
2022-07-25T19:46:16+02:00
 • Hello Nova76,


  látom nagyon felbosszantottad magad. A javítás is része a feladatnak. Számunkra fontos hogy minden apró részlete az oldalnak és a kódok is tökéletesek legyenek, mert magasra tettük a lécet. A Google-ben egy előkelő helyezésre pályázunk és nem csak ott Egy szuper portált szeretnénk megalkotni.

  Tudtommal a javítás nem az egyetlen feladat amivel megbíztunk volna. Nincs előttem az önéletrajzod, így nem tudlak beazonosítani.
  Hét pontban összeírtuk milyen feladatok lennének, ezek között elég sokminden szerepel, amiből kiválaszthattad a számodra legtesthezállóbbat.

  Annál komplexebb a projekt, hogy egy személy véghezvigye, ezért csapatban dolgozunk. Mindenki azt a feladatot kapja, amelyben a legjártasabb.


  Üdv.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves Habee!


  Köszönöm hogy megfogalmaztad a gondolatomat! Igen, a portál funkcionalitásában modern, így értettem ezt. Talán én fogalmaztam meg rosszul a hirdetésemet

  Sebaj.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ok, én voltam kicsit rossz hangulatban, bocsi

  megrendelő a legújabb technológiárát a portálra írja. Ebben az olvasatban ez szerintem azt csak a php-t jelenti, hanem funkcionalitásában új dolgokra...

  Egyébbként kérdésre kérdés mi az új technológia?
  Én pl Zend Framworkot használok php-hez. ebből 2007-be jött ki az első stable relase,

  de használok Dojo-t illetve JQuery-t ezek se régi dolgok.

  Szóval lehet nézpont kérdése a dolog.


  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én már nem vagyok egyetemista, de szeretek tanulni: szóval még bizsereg bennem a vágy, hogy megtudjam, hogy a php+MySQL mitől a legmodernebb technológia? Ez nem bántás, arrogancia, csak egy egyszerű kérdés.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát ha számodra ez arrogáns volt elnézésed kérem. Merő kíváncsiságból kérdeztem amit kérdeztem. Mellesleg amint látom abban egyetértünk, hogy te is jobban szereted a saját engined köré építeni a dolgokat. Persze azt tudom, hogy a joomla testre szabható meg minden meg húdenagyonjó mert free de joomla. És lássuk be igen sok joomla alapú weboldal olyan mint a másik. NEM azt mondtam, hogy mind mert vannak kivételek.
  No remélem ezzel már nem lesz gondja senkinek.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Joomla: testraszaható és egyedei cuccoka is készülhetnek hozzá. ha valaki portál csinál attol még lehet egyedi hogy egy kész rendszer az alap. nyilván nem egy alap templatre akarják ráhúzni.


  Amit én láttam a joomlából az pont egy ilyesmi volt. Remélem többé nem találnak meg vele. Olyan kellemes, amikor valaki átírta az egész joomlát, majd megnyerem magamnak a javítást. A kedvencem, amikor a php kódot az adatbázisba illesztik...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem bírtam ki hogy nem szóljak bele.

  Joomla: testraszaható és egyedei cuccoka is készülhetnek hozzá. ha valaki portál csinál attol még lehet egyedi hogy egy kész rendszer az alap. nyilván nem egy alap templatre akarják ráhúzni.
  Egyébként nekem se a kedvencem, jobban szeretem a saját enginem köré építeni a dolgokat.

  Html: tök mindegy hogy hívja, nem az a lényeg hogy a szabvány mely elnevezésnél tart. Nyilván nem azt akarja hogy html 1,0 szabványra készüljön, a lényeg hogy a programozó a sitebuildet is meg kell tudnia csinálni. És ez azért fontos mert egyes helyeken a programozó készhez kapja a megírt html-t a sitebuildertől.

  MYSQL: mi köze az adapternek az adatbázishoz??? Ráadásul nem mindegy miben írja? huh de jó hogy tudja portolni, de miért is akarná????

  És nem az a baj hogy egyetemista vagy hanem hogy arrogánsan írsz, persze én is lehet, de te váltottad ki...

  egiroka2008 postját meg válaszra sem méltatom....
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv,
  Engem érdekelne de akaratlanul is megfogalmazódott bennem pár kérdés. JOOMLA? HTML? MYSQL?
  1. Miért Joomla? Ha egyedi webportált írtok akkor annak mi köze a Joomlához? Most akkor egyedi webportál vagy joomla kiegészítés? Ebben a kérdésben osztom Sulla véleményét. Joomla sehogysem egyedi, szerintem megérné egy teljesen új rendszer annak értelmét is látom. Minek egy Joomla klónt csinálni? Már van egy!

  2. HTML, háááát miért nem XHTML ?

  3. MySQL-ről meg csak annyit, hogy nem kifizetődő. HA adatbázis kapcsolatokat is kell kezelni, akkor ottvan a PDO osztály lassan úgyis a legtöbb helyen már PHP5 fut, nincs értelme sima MySQL-t kezelni, ha ottvan egy PDO osztály amivel apróbb módosításokkal portolható a portál PostgreSQL-re Oracle-re MsSQL-re stb.

  Na ha erre kapok kielégítő választ sem biztos, hoyg megfelelnék a célra mivel sokak által utált egyetemista vagyok egyenlőre nem is számlaképes stb de kitudja. Kérdezni szabad .
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Már bocsi, de a JOOMLA hogy lehet egyedi? Nekem az egyik JOOMLA olyan, mint a másik: szürke és unalmas. Ha dizájnos, egyedi és esztétikus weboldal kell, akkor nem hiszem, hogy a JOOMLA-t választanám.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • php, mysql a legmodernebb technológiák? Lehet, hogy valamiről lemaradtam...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A joomla bizonyult a legalkalmasabbnak erre a feladatra
  Kemény dió, tudom.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hello!
  Miért pont joomla?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • PHP, HTML, MYSQL, JOOMLA programozásban jártas fejlesztőt keresünk egyedi webportál fejlesztéséhez.

  Igen érdekes projekt. A webportál nemzetközi, világkörüli, abszolút modern, a legújabb technológiákkal készül, több nyelven.

  Ötletgazdag, egyedi webportál, kiváló referencia készítési lehetőség.

  A megrendelő folyamtos, biztos munkát biztosít nem csupán rutinfeladatokkal.


  Amennyiben a hirdetésem felkeltette az érdeklődésed, jelentkezz a pinkpowder@gmail.com címen!

  Várom jelentkezésed!

  Üdv. Móni
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd