Fejlesztő csapat partnereket, megrendelőket keres
2008-10-29T22:58:28+01:00
2008-10-29T22:58:29+01:00
2022-07-25T20:01:18+02:00
 • Egy szoftverfejlesztéssel folglalkozó vállalkozást tervezünk beindítani
  és szeretnénk felhasználni ezt a fórumot (is) információgyűjtésre, illetve
  lehetséges partnerek és megrendelők megtalálására.

  Szoftverfejlesztési kapacitást és szakértelmet tervezünk értékesíteni. Elsősorban más informatikai szolgáltató vállalkozásokkal szeretnénk partneri kapcsolatokat kialakítani, ugyanis leginkább fejleszteni, szoftverfejlesztési szolgáltatást nyújtani szeretnénk és nem a végfelhasználói piacon sales-elni illetve versenyezni.

  Fejlesztői és rendszerszervezői kapacitásokkal rendelkezünk (4 fő) elsősorban (de nem kizárólagosan) Microsoft .Net platform és MS Sql Server vonalon.

  Csapatunk tagjai átlagosan 5-8 év releváns szoftverfejlesztési tapasztalattal rendelkeznek.
  Pályánk során többségében egyedi szoftverprojektek megvalósításával foglalkoztunk, így számos üzleti területtel találkoztunk már, ebből a szempontból is jelentős tapasztalataink (illetve személyes referenciáink) vannak.

  Megvalósítanánk kisebb-nagyobb szoftverfejlesztési projekteket, valamint rendelkezésre bocsátanánk szoftverfejlesztői és rendszerszervezői (bussiness analyst) kapacitást (outsourcing). Tudjuk vállalni egy projekt teljes életcikluson keresztüli végigvitelét, kezdve az igényfelméréstől a megvalósításig. Megfelelő volumenű megrendelés vagy egy esetleges nagyobb fejlesztőcsapatot igénylő, hosszabtávú projekt esetén +1-2 fő tapasztalt fejlesztőt még be tudunk vonni a munkába.

  Közvetítők és konkrét megbízók visszajelzését is várjuk. Elsősorban komolyabb megrendelésekre számítunk (minimum pár hónapos projektek) illetve hoszabbtávú együttműködési formák kialakításában vagyunk érdekeltek.

  Megfelelő visszajelzések, illetve konkrét megkeresések esetén viszonylag gyorsan
  (1- 1.5 hónap alatt) meg tudjuk kezdeni a tevékenységet.

  Jelenlegi elérhetőségünk: devteam@indamail.hu
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd