Diplomadoga_c,c++ -ban

Diplomadoga_c,c++ -ban
2004-03-12T09:35:54+01:00
2004-03-12T20:43:47+01:00
2022-11-01T18:35:36+01:00
 • Belátom, hogy igazatok van. A problémám az, hogy az X év alatt sok minden meg tetszett, de az is igaz, hogy semmi sem emelkedik ki közülük, kivéve talán magát a programozást. Mármint a problémamegoldás lehetőségeit, az algoritmizálást. Azért kösz a tanácsokat (célzásokat is). Segítettek újabb szemszögből megvilágítani a dolgot. Ja és a kifáradással a bevezetőm hosszúságára céloztam.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem is, a nyelv ne a diploma-dolgozat témája legyen, hanem az eszköze, amellyel megvalósítunk valamit, így érdemes inkább olyan témát választani, ami életszerűbb.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A Trantor korai fejlődésének pszichohistóriai modellezése a Galaktikus Birodalomban.
  De azt Hari Seldon kb. 150000 év múlva meg fogja írni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kifáradtam, de remélem megérte a fáradságot


  ??? Elmondanád, hogy mi a fenében fáradtál ki? Mert ezek szerint semmit olyatn nem tanultál az elmúlt X évben, ami érdekelne, vagy amivel szívesen foglalkoznál.
  Merthogy általában dipimunkát ez alapján szoktak választani, s nem az alapján, hogy milyen programnyelvben tud valaki dolgozni.
  Ne azzal foglalkozz, amit valaki ajánlj, hanem ami érdekel, amit szeretnél csinálni.

  Más: nálunk úgy működött a dolog, hogy amilyen téma érdekelt, megkerestem az adott tsz-t, s megkérdeztem, hogy mi lenne ha náluk csinálnám a dipim, ilyen és ilyen témából. Ekkor ha nekik is tetszett a dolog, kijelöltek egy konzulenst, aki elmondta, hogy hogyan képzeli el az egészet, mik lennének jók a témában, s miket csináltak már meg, merre lehetne tovább haladni.


  De ha mindenképpen tőlünk vársz 5letet, akkor én ajánlom neked pl. a "Neurális háló alapú esztergagép tervező algoritmus szénhidrogén alapú hővezetési vizsgálatát, különös tekintettel az ókóri egyiptomban alkalmazott közjogi méltósági formátumok gazdaságpolitikai szintézisére."
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez így teljesen értelmetlen. Hacsak nem magáról a nyelvről szól a diplomamunkád (pl: a C++ nyelv kialakulásának bemutatása, a C++ helye a mai programozásban, ...), akkor semmi értelme a nyelv alapján témát keresni.
  A témától függetlenül (kivéve nyelvről szóló diplomamunkák) szinte bármely nyelven írhacc implementációt szinte minden témához.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem nem a tudástárba kívánkozik a felvetés, de próbálkozz a szakdolgozat.lap.hu-n.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szevasztok, a problémám az, hogy szeretnék c vagy c++-témájú diplomadogát készíteni, de nem jut eszembe semmi érdekes téma. A c-hez értek, és a c++ -hoz is. Linux -ban karakteres felületen tanultam meg mindkettőt. Jelenleg járok egy grafikai programozás című kurzusra ahol majd OpenGL-t is tanulok majd val. Windows alatt. Kaptam olyan tippet, hogy matek, nummatek algoritmusokat elemezzek, írjak meg. Nem szeretem a matekot, de nem zárkózom el hasonló, azonban valamivel konkrétabb ötletektől sem. Szóval bombázzatok ötletekkel! Ja, igen most negyed éves vagyok, április ötig kell leadnom a témát, ami még nem lesz végleges, így több, mint 1 évem lenne (szeretek előre gondolkodni), tehát nem gond az, sem ha olyan ötletet adtok, amihez még tanulnom kell, ha az anyagot meg tudom szerezni hozzá.

  Huuuu, huu

  Kifáradtam, de remélem megérte a fáradságot
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd