Alkalmi munka Flash-ben
2008-09-29T14:17:26+02:00
2008-10-01T17:28:28+02:00
2022-07-25T20:42:36+02:00
 • Téma lezárva/lezárható.

  Köszönöm a jelentkezőknek, döntés után értesítem őket.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Priv ment.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szevasztok!

  Szükségem lenne egy hozzáértő munkájára, persze nem ingyen.

  Titoktartás és egyéb okok miatt konkrétumot nem írhatok, ezért csak nagyvonalakban írom le a feladatot.

  A feladat egy (igazából kettő) Flash minialkalmzás elkészítése, amelyet egy már 90%-ban kész, PHP-s honlapba kell beillesztenem.

  Adott több objektum, amelyek mindegyike pontosan egy csoportba tartozik. Kb. 100 db objektum kb. egyenlően oszlik el kb. 10 csoportban (a mennyiségek nem változnak). Adott még egy gyűjtő is, amiben a csoportok látszanak. Az objektumoknak és a csoportoknak van egyedi azonosítója. Az objektum azonosítója utal arra, hogy melyik csoportba tartozik.
  Minden objektumhoz van egy grafika, adott kétfajta megjelenítése a csoportoknak is és egy a gyűjtőnek is (kb 2Mb-os részletgazdag jpeg-ek).
  A gyűjtőbe grafikailag illeszkednek csoportok (1-es megjelenítése a csoportoknak). A csoportokba grafikailag illeszkednek az objektumok (2-es megjelenítése a csoportnak.)

  Szükség van rá, hogy megjelenítsük a gyűjtőt és a bele illeszkedő csoportokat. Csoportra kattintásnál még ugyanazon oldalon megjelenik annak másodlagos képe, mely az objektumokat is tartalmazza.
  Két üzemmód kell, az egyikben az objektumok választhatóságát (ez látszódjon vizuálisan) egy már elkészült PHP kód adná át (xml-ben, vagy beágyazáskor FlashVars-ban, ahogy tetszik). Az objektumra kattintáskor egy adott címre irányítja az internet-böngészőt. A címben szerepeljen a választott objektum és a szülő csoport azonosítója, valamint, hogy választható objektumra kattintott vagy sem.
  A másik üzemmódban minden objektum választható (nincs bemeneti paraméter), kattintásnál ugyanúgy továbbítás, mint az előbb.

  Grafikai különbség nincs a két üzemmód között.
  A honlapon, egy meghatározott folyamat során bevitt adatok alapján áll össze, hogy mely objektumok választhatóak és melyikek nem. Az egyetlen kiválasztott (kattintott) objektum a folyamat fontos részét képzi, a továbbiakban ezzel (az objektumazonosítóval) kell dolgoznom.

  Akit érdekel a munka, privátban írjon, részleteket küldök (céges e-mail-ről, munkaidőben). Kérem, hogy írjon ide is egy "privi ment" üzenetet is.
  Ha a munkát valaki elvállalta, itt megírom, hogy ne kelljen feleslegesen érdeklődni.

  Köszi,
  Bence
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd