Telefon beszélgetés felvétele
2008-09-15T06:18:45+02:00
2014-05-14T20:27:11+02:00
2022-07-01T11:15:58+02:00
 • § = paragrafus.
  Nem paragrafu.

  JFYK.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Próbáld meg ezt itt nézz körül: www.szoftverbox.hu
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Aztán olvasd el az erre vonatkozó §-sokat is!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdvözlet mindenkinek!

  Lehet sokféle megoldással próbálkozni a telefonos beszélgetéseket felvenni, hangkártya mikrofon egyéb monitorozó programok, de ezek a végén sok fejtörést okozhatnak. Én is próbálkoztam ezzel-azzal, de igazából amikor kellett volna egy telefonhívás felvétele, akkor épp nem ment a cucc. Kézzel kellett indítgatni, elég macerás volt.

  Ekkor kezdtem keresni valami "profi" cuccot, körbenéztem mindenhol és igazából voltak méregdrága és talán használható eszközök telefonhívás rögzítésére.

  Eddig 3 telefonbeszélgetés rögzítő cuccost találtam valamire valónak. Ezek közül is, csak egynek van magyarországi elérhetősége, a többi külföldi. Meg kell hagyni ez a cucc tud a legtöbbet.

  Analóg vonali hívást rögzít, egyszerre 2 vonalon is, (lehet fax is). A legszebb azonban, hogy beszél magyarul is!

  Nos én ezt vettem meg magamnak: www.innoventif.hu EyeSDN® USB-A2
  itt a pontos link: http://www.innoventif.hu/1_2_0.html

  Elegem volt a sok szívásból és ez azóta is szépen muzsikál, vannak hozzá frissítések, és ha később kell fejlesztenem a cégben, akkor lehet kicserélem egy nagyobbra. Nekem ez vállt be.

  Üdv Péter
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Olvastam a válaszokat, csak lusta voltam reagálni. De köszönöm, hogy ilyen gyorsan írtatok.

  Igazából azért is nem válaszoltam, mert kb. akkor kezdtem neki a témának, és még egyáltalán nem láttam át, hogy mi is kéne nekem.

  Azóta már megvan: tehát linux alatt (Ubuntu) szeretném felvenni a telefonbeszélgetést - ffmpeg-gel. Ehhez nekem az kell, hogy: az eszközt felismerje az ubuntu és kapjon egy /dev-es elérési utat, mert ffmpeg csak ezzel hajlandó dolgozni. Ha valakinek van ehhez ötlete, azt szívesen fogadom, mivel én próbáltam külső HW-es modemet, de nem sikerült összehoznom.

  Konkrétan mikor a megfelelő dev-et próbáltam lekérdezni (egy USB-serial port konvertert) azt írta, hogy a hangkártyám nem tudja kezelni a 16 bites mintavételezést -> a dobozon külön ki van emelve, hogy ezt tudja.

  A linkeket is köszönöm, megfontoljuk, de nekünk mindenképp linux alatt kell; nem tudom, hogy 1xűbb lenne e egy ilyen kütyüt bekötni mint egy modemet.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Vigyázz, mert még tőled is elvisz mindent az NHH/NNI, amiben elektronika van...
  Amúgy lehet, hogy Dávid Ibolya WGA felhasználó?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia !

  Szoftverbox.hu ezen az oldalon találsz ilyen eszközt az árba benne van a hardver és a szoftver is. Létezik vonalas telefonra illetve mobilra is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha komolyabbra gondolsz, akkor ilyen kell pl.:
  Digium

  pl. szervereken használják,mellé asterisk-et raknak.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem tudom mi a helyzet manapsag modem fronton de a regebbi hardveres modemek mind tudtak felvenni. Ha windows akkor TAPI-val megoldhato (Telephony API) itt egy rovid pelda (answering machine): Michael Dunn's TAPI Site - Samples
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hülye kérdésre hülye válasz


  hülye válasz ez:
  Kérdezd Dávid Ibolyát...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hardver: HDD, Mikrofon -> ha van a telefonon valamilyen szabvány kimenetű csatlakozó (SzKCs) akkor egy SzKCs/Jack átalakító (ekkor a géped hamgkártyájának line-in bemenetével összekötöd a telefont)

  Software: Audio Grabber

  P.S.: Hülye kérdésre hülye válasz
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Minél hamarabb megkéne oldanom, hogy a bejövő telefonbeszélgetést fel tudjam venni. Még sosem csináltam ilyet, nem is nagyon tudom, merre induljak.

  Milyen HW és milyen SW kell hozzá? Fax-modem használható erre a célra? Hogyan?

  Előre is köszönöm a válaszokat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
abcd