Vb Decompiler
2008-06-16T08:24:56+02:00
2008-06-16T13:42:50+02:00
2022-07-25T23:37:26+02:00
 • Nagyon köszönöm a belinkelt kincsesbányát.
  Sokat járok a SolidWorks nél de az api témát eddig elkerültem.igazából meg sem fordult a fejemben hogy ilyen szinvonalú segítségre lelek itt.Azonban van néhány elegáns megoldás a visszafejteni kívánt dll-ben. S mivel inkább tervező vagyok s csak hobbi szinten foglalkozom programozgatással, viszont a példák alapján minden bizonnyal meg fogom oldani a problémáimat.A türéstáblázat felrakását a rajzlapra már sikerült megoldanom.
  Mégegyszer köszönöm.
  Üdv Mrex
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • http://www.solidworks.com/pages/services/APIDownloads.html?PID=121
  Itt szerintem minden megvan, ami egy Add-In fejlesztéséhez kell.

  Miért kell ezért egy meglévőt visszafejteni?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Értem.Gyanítottam hogy így van.Természetesen az etikai oldal is érthető bár most erről nincs szó. Egy nagyon speciális mondhatni cégre szabott dologról van szó.SolidWorks drawing objektumot kellene konvertálni dxf fájba lasevágás számára úgy ,hogy mindegy milyen méretarányban készült a rajz a dxf mindig 1:1-ben legyen. Egy ilyen modulhoz kellett volna hozzáférnem .Illetve még egy kérdés vane lehetőségem a decompilalt dll hez hozzáírni vagy használni a benne lévő modult?Bár erős kétségeim vannak hiszen a modulhoz csak az inrterfészen keresztül lehet hozzáférni(Ha jól tudom) Ha valaki tudna esetleg információt a SolidWorks VBA programozásáról valami anyagot.
  Mrex
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha ActiveX dll-ben van meg, akkor érdemes ránézni az objectbrowser-rel, hátha felkínálja a szolgáltatásait alapból.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!
  Szerintem egy az egyben történő "visszafejtés" nem lehetséges - az etikai oldalát ne is boncolgassuk. Decompilerrel szerintem csak az alapprogram struktúrája fog kirajzolódni, azt neked kell "visszafejteni".
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Van a cégemnél egy belsö használatu, gépészeti tervezőprogramhoz (SolidWorks) illesztett a funkciókat kibővítő néhány modulból álló VisualBasic programocska. ActiveX Dll-ként kell benyitni a SolidWorks-be és AddIn ként kőlönböző hasznos funkciókkal bővíti fel az alap programot.A forrásfájl nem áll rendelkezésre VB decompilerrel visszaalakítva a dll-fájlt látom a modulokat a class modult de a visszafordított nyelv nem a programozáskor megszokot forma lesz hanem talán assembly(Javítsatok ki ha tévedek ez nem kifejezetten az én területem) Valamennyit konyítok a VB-hez és szeretném továbbfejleszteni ezt az alapot újabb funciókkal bővíteni viszont szükségem lenne belőle egy modulra mert nem ismerem a solid works objektummodelljét illetve a metódusokat. A kérdés tehát.:Lehetséges-e úgy decompilálni a dll-t hogy a megszokott kódsorokat lássam vagy egy újabb konverzióra is szükségem van ehhez .
  A válaszokat köszönöm Udv Mrex
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd