Hírlevél küldő szoftverek - tapasztalatok
2008-06-05T15:43:31+02:00
2008-06-06T16:12:58+02:00
2022-07-25T23:47:23+02:00
 • Háhh, partneri kapcsolatban vagyunk, nem tudtam hogy van ilyesmijük is...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mutasd a teljes hozzászólást!
 • webes.

  nem akarok senkit sem nyilvánosan reklámozni, de a tapasztalatom az, hogy ők megérdemlik.
  A hírlevél küldő rendszert a silihost-tól vásároltuk.
  Természetesen fizetős, ilyesmire csak ez való, mert a megbízhatóság a lényeges!
  A felület elsőre kicsit rugalmatlan, de ha megismered rájössz, hogy nagyon jól alkalmazható. Én külső adatbázissal csatolom össze és jól működik, sajnos az autoresponderből nem lehet online adatokat kivenni, de bármit bele lehet illeszteni é slinkként kiemelni. Ezt már bármire felhasználhattod.
  Alkalmas napi több ezer levél kiküldésére is, korlátlan levél sorozattal.
  nézd meg itt: www.silihost.hu

  A reklámért két sört és fél év ingyen szolgáltatást kérek!:)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A bérelt szoftver webes alapú vagy asztali alkalmazás? Zsákszámra található neten ilyen jellegű progi (már asztali) de javarészt fizetősek. Egy-kettőnek még el is fogadható az ára, még meg is venném, de jó volna előtte beinformálni. Gondolom vannak bevált népszerű szoftverek, valami ilyesmit keresek.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én is hasonlót tapasztaltam.
  Jelenleg a hírlevél küldést egy bérelt szoftverrel oldom meg, mert a saját nagy mennyiségű küldés bizony gond. A bérelt cucc jól megy.

  Saját szerverünk van linux, postfix. Van vírusvédelem, spam...stb. php 5 és a probléma fent áll. Már egy kész és sokat vizsgázott php mail küldő forrás került beépítésre. A tapasztalat a levél kódolásában, fejlécezésében elkövetett hibákat mutatja felelősnek. Ezeket az új kód megoldotta mégis, időnként előfordul, hogy pl. a t-onlie elbontja a kapcsolatot, elutasítja a leveleket. De többször spam-ként érkezik a levél, amit küldünk. Érdekes, hogy egy adott emailre hol spam, hol nem. Egyenlőre ezzel kűzdünk.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem először találkozok a problémával, többféle módos is kísérletezgettem már hírlevelek kiküldésével. Kíváncsi vagyok másoknak mik erről a tapasztalatai.

  Kezdődött ugyebár a sima mail() php-s függvénnyel. Sok-sok próbálkozás és utófejlesztések után az a tapasztalatom, hogy még mindig megesik, hogy kiszűrik a levelet a spamszűrők holott türelmetlenül várná az "ügyfél". Ilyen akkor fordul elő leginkább ha a levél html (formázott tartalom) és nem plain text. Még többet ront a helyzeten ha képet is tartalmaz az üzenet, nem beszélve arról, hogy a számtalan levelezőkliens más- és másként értelmezi a html kódot. Hiába jó a kód szintaktikailag, pl.: háttérképet megjeleníteni igen problémás.

  Nem tudom hogy igaz-e de hallottam már olyan véleményt is, hogy php alól küldött leveleket jobban nagyító alá vesznek a szűrők. Néztem olyan alternatív megoldásokat is, mint pl. Outlook alól kiküldeni (pl. mindenki BCC-zve, de ez nem elegáns továbbá ha túl sok a címzett az szintén gyanús).

  Létezik számtalan szoftver erre a célra. Merre érdemes elindulni, van-e esetleg valakinek pozitív vagy negatív tapasztalata ilyesmikről?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd