Setup & Deploy merge modules
2008-05-20T10:33:21+02:00
2008-05-23T17:21:58+02:00
2022-07-26T00:17:23+02:00
 • Megoldódott a dolog, köszi a segítséget. Végül is az lett, hogy le kellett fordítani valóban a setup projectet és egy külső bat file-ból az msiexec telepítőt silent módban meghívtam. Így végül is települ a telepítő, de a felhasználó nem veszi észre. A bat file-ban a telepítés után indítom az én telepítőmnek az exe-jét, start /w paranccsal, így a bat file futása megvárja amíg a programot be nem zárják. Ezután az msiexec /uninstall kapcsolóval szintén silent módban uninstallálom a telepítőt és így tökéletesen működik!

  Kicsit gányolt megoldás, de a felhasználó szemszögéből semmit nem lehet észrevenni, mert csak egy két futkosó progressbar-t lát.

  Szóval így sikerült kikerülni a dolgot...

  Köszi!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem az installer 3.1 lehet az, amire rákérdez. Elvileg egy nagyon szőke nőnek sem gond, hogy nyomnia kell pár next meg ok gombot.

  Ha jobb klikkelsz a setup projectre a solution explorerben, előjön egy menü, legalsó pont properties. Ott az első lapon lesz egy gomb, valami pre requisites, ahol az előkövetelményeket beállíthatod. A .NET 3.5 pld megköveteli az installer 3.1-et. Valószínű nem fogsz tudni mit tenni vele. Ha mindent kikapcsolsz, nem lesz ellenőrzés, de ha azok tényleg nincsenek telepítve, a telepítő scripted egy csúnya hibaablakot fog feldobni.

  Valahogyan mégiscsak telepíteni kell azt az installer 3.1-et, igaz ?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Egy program telepítő programját készítettem el Visual C++ 2005-ben (Hardware frissítést csinál, programokat és adatbázisokat frissít). A baj ott kezdődött, amikor a telepítőt egy szűz Windows-on akartam használni.
  Egy alkalmazás esetén semmi gond nem lenne, mert a VS2005 Setup & Deploy varázslójával tökéletesen működne a dolog, csak furcsa, hogy a telepítőt telepíteni kell...

  A kérdésem az, hogy valahogy ki lehet-e kapcsolni a Setup varázslóban, hogy megkérdezze a program telepítési útvonalát, mert nem gond, ha telepítve van a telepítő, csak a felhasználónak ne kelljen beavatkozni. A legjobb az lenne, ha a varázsló által készített telepítőt lehetne silent módban indítani.
  Ha a telepítő befejezte a telepítést, akkor lehet vele autómatikusan programot indítani?

  Segítségeteket előre is köszönöm!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd