Web fejleszőt keresünk!
2008-05-16T11:15:01+02:00
2008-05-19T12:14:08+02:00
2022-07-26T00:27:24+02:00
 • Ezt a lista témát muszály itt megtárgyalnotok? Mert az állás lehetőséghez semmi köze! Ha feketén dolgoztok akkor ne várjátok, hogy minden tisztességesen megy majd.
  Talán inkább arről kellene beszélni, hogy hogyan keress állást, és mire figyelj oda, hogy ne verhessenek át (pl.:számlaképesség).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia! Érdekel mert melót keresek és párba belefutottam.

  Volt hogy 1 hetet készültem mert butál interjúra számítottam..irodájuk sem volt csak egy képzeletbeli koncepció...vagy épp az oldal felét megcsináltam úgy mindent ahogy kértek és leléptek nem fizettek semmit..szóval légyszi egy listát dobhatnál! Előre is köszönöm!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tiszelet a kivételnek - közbeszúrtam -, de már nagyon unalamas, és ez nem csak ez én véleményem, amit tolmácsolok, de ahelyet, hogy értelmes hozzá szólásokat tennének egyesek, másokat fikáznak, csesztetnek.
  Vagy ti nem érzitek problémának, hogy valaki kínál egy munkát, és ezt utánna sárral dobálják meg?

  Különben tegnap azoknak, akik megkerestek elmondtam, ha lesz hasonló lehetőség, felkeresem, ha érdekli őket, és én sajnálom szívből, ha valaki nem nyert felvételt.
  Mint már említettem egy másik projekt kapcsán, jelenleg MODELLEZŐKET és GRAFIKUSOKAT is keres ugyan ez a cég, máris kiteszem ezt az álláshírdetést is, de a hasonló megjegyzésektől, nagyon kérlek kíméljetek meg!

  300 FT-ét én is modellezhetném óránként, de más pozitiót töltök be jelenleg.(Különben az a hírdetés nem 7 hónapos.)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nem igazán értem a felháborodásod, véleményem szerint itt téged senki sem járatott le. általánosságban egy jelenségről van szó, de ha te így érzed, akkor annak közlésére egy finomabb módot javasolnék, mert így te sem lehetsz különb azoktól az emberektől, akiknek képzelsz minket.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem is tudom mit mondjak. Nem kenyerem a magyarázkodás, de megteszem, mert ennyi öntelt és nagyképű embert mint ti vagytok kedves hozzá szólók még nem láttam egy rakásra.

  Simon Tamás vagyok, aki ezt a fenti hírdetést feladta, és igen foglalkozok 3D modellezéssel, és emellet még sokmindennel. De a tudatlanság szülte hülyeségetek felháborító.
  Ti beszéltek itt átverésről, amikor minden ok nélkül lejáratjátok az embert.

  Jelenleg egy projekten dolgozok, ahol a megrendelő megkért, keressek egy másik projektjéhez a fenti kritériumoknak megfelelő személyt. Én ezt megtettem és - hál' az égnek - meg is találta megfelelő személyt. Ennek a projektnek a további sorsához sok közöm már nincs.

  De kérdezem, honnan veszi bármelyikőtök is a bátorságot, hogy ismeretlenül és észnélkül lejárasson bárkit is. Az ilyen barmokat kellene száműzni a netről, akik mások vállán lépdelve, mások rosszhírét keltve akarnak valakivé válni.
  Nem értem, milyen átverésről beszél bárki is. Az állás lehetőség valós volt, és fizetnek, én is ennek a cégnek dolgozok be.
  A többi álltalam készített projekthez, amúgy ennek a dolognak semmi köze, szabad országban élünk tudtommal, kedvdes korltolt barátaim (tisztelet a kivételnek), annak és azt dolgozok amit akarok.
  Ha bármi észrevételed, vagy kérdésed van, miért nem teszed föl "személyesen" MSN-ben, ott van a címem, állok elébe. De ha valóban személyesen keresnél meg annak örülnék a leginkább :).
  De ehhez már gerinc kell... gondolom.

  A sok jelentkezőnek köszönjük a jelentkezést, de megtalálták a munka elvégzéséhez legmegfelelőbb személyt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nos, már régen (ha jól emlékszem) volt arról szó, hogy egy gyűjtőorgánumot kellene csinálni az ilyen félrevezető cégek/magánszemélyek elkerülése érdekében. Esetleg egy ilyen törekvést támogatnék (munkámmal, és címekkel)

  @Crystal:
  szerintem ez nem ide való
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nem kell azt privátban...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez nagyon nagy
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ismerős a történet!
  A "másik oldalon" is végezni kell előszűrést, tapasztalatból mondom rengeteg a kamu cég és megrendelő, itt a prog.hu-n is.
  Legszívesebben név szerint sorolnám őket!
  (ha valakit érdekel közlöm privátban)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • No ez fura!
  Ez a dolog ugy kezdődik, hogy felveszel valakit , valamiért és késöbb kiderül, hogy foggalma sincs a project kimeneteléről és hogy valójában mit kellene csinálni. Árajánlatot kérnek bármiféle megbeszélés, átbeszélést megelőzve, a weboldalra. Mikor 0 foggalmad van mit is kellene valójában csinálni. Noha kiszednek belőled valami igazán szánalmas értékű összeget, csak hogy valami legyen. Mikor ez mind megtörténik akit felveszel msn-re az közli az árat a megrendelővel, és ő elmondja azon az emberkén keresztül, hogy az ár túl sok. sajnáljuk. No ha még innen nem is annyira nevetséges a dolog, utánanéztem. A srác vér profi. Legalábbis akit felveszel. Érdemes utánanézni:
  link1 meglehet figyelni, hogy a srác modellező és ö épp munkát keres. Minössze csak 300 Ft-ot kellene neki fizetni és ő szépen rajzolgatna.. Olyan szép egy történet, de sajnos ez megtörte az egészet: link2
  itt pedig a felhasználó nickje alatti üzetet érdemes olvasni: (dragonsim) megfigyelhető, hogy a két link alatti dátum. közel 7 hónapot süllyeszt el. Vajon mi történt az alatt a 7 hónap alatt? Ha már annyira profi vagyok modellezésben, miért keresek külsős modellezőket? Mással lenne elvégeztetve a piszkos feladat? No, de hogy miért pont Gamestaron kell ezt az embert keresni. Azt végképp nemértem. Csak 5-percet foglalkoztam a rákeresével , de ez épp elég volt ahoz, hogy megállapitsam felesleges időt pazarolni a dologra. Főleg ugy,hogy sem neki sem a megrendelőnek semmi elképzelése. Persze nem lebeszélni akarok senkit. Utána kell járni a dolognak
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ingatlan portál fejlesztésére keresünk megbízható munkatársat távmunkában. Sürgős!

  Amit kínálunk:
  -folyamatos munkalehetőség
  -versenyképes kerest

  Szakamai elvárások:

  PHP ismeret,
  MYSQL,
  JAVAScript

  Előnyt élvez:
  Flesh-ben való jártasság,
  Grafikai, esetleg Designer irányú hozzáértés.

  Jelentkezni MSN-en a simitommy@hotmail.com -on, esetleg Email-ben a dragonsim@freemail.hu-n.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd