Elhivatott és ügyes fejlesztőt keresek
2008-05-05T22:39:45+02:00
2008-05-06T22:44:40+02:00
2022-07-19T05:23:10+02:00
 • Köszönöm a leveleket és a hozzászólásokat, kellemesen csalódtam:) Igen, privátban kaptam leveleket, és mindenkinek részletesen válaszolok (csak ne kellene 5-kor kelnem:((((

  Szabolcs
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Valószínűleg privátban jelentkeztek (ahogy talán én is fogok -- mérlegelek még, mert jelenleg nincs szabaidőm gyakorlatilag), valamint friss még a témaindító hozzászólás.

  Máskülönben az ajánlat tényleg korrektnek tűnik, de a pénz mégis az úr általában. A jó webprogramozók álalában találnak jól fizető munkát/munkahelyet is.

  Persze egy jó víz/gáz/villanyszerelő szakember mindíg jól jön, de különösen, ha valaki éppen építkezik/átalakíttat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem ez korrekt ajánlat, miért nem jelentkezik már egy webes szaki?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szabolcs a nevem. NEM értek az informatikához, kétkezi melós vagyok.

  Szerettem volna sokat, jól és rendes megélhetésért dolgozni, de valahogy mindig kétszer annyi energiát tettem abba, hogy az az adott munka tuti legyen, mint mások, így meg nem igazán lehet árversenyt nyerni:( Most elit munkáim is vannak, fenn tudok maradni, de hiányzik valami.

  Egy közösségben szeretnék működni, amiben pontosan tudhatom, hogy minden résztvevő őszinte elkötelezettje a becsületes és minőségi munkának.
  Kitaláltam, hogy alapítanék egy weboldalt, ahová összegyűjthetem az eddigi legjobb kollégákat, "harcostársakat", hogy ezáltal őnekik és áttételesen persze magamnak is megrendeléseket szerezzek. Ezt a rendszert szeretném akkorára bővíteni, hogy tartalmazhassa Magyarországról, vagy akár a világ bármely pontjáról az összes becsületes kisvállalkozót, mindegy, milyen szakmában, tevékenységben működik. Aztán rájöttem, mindenki el van havazva, fásult, nem meri meglátni sem a lehetőségeket, inkább a régi módon gályázik, valahogy nem azonosul az újjal. Ti tudjátok, az internet és az informatika a jövő, de ők csak akkor fogják megérteni, ha végre a netről is kapnak majd érdeklődőket, megrendelést.
  Elkezdtem elkészíteni a weboldalt, nektek túl egyszerűen, WYSIWYG-ben. Az elején ígéretet kaptam arra egy egyetemistától, hogy apránként, végülis házi feladatként kipofozgatja a weblapot, de mégis túlterhelte őt az iskola és persze a LOVE:)

  Van már egy weblap, ami valahogy kinéz, teljesen az én munkám, van értelmes témája, szerintem nagyszerű jövője, de sajnos nincs olyan gazdája aki valóban megfelelően tudná fejleszteni.
  KERESEK valakit, aki legyen akár totál kezdő, akár túl fiatal, legyen akár a hobbija vagy hivatása ez, ha csak heti pár órát tudna beletenni vagy néhány napot, mindegy, máris előrehaladunk. Adatbázisba rendezni a tagokat, keresést csinálni, ki-és bejelentkezést... Innentől felpöröghetnének a dolgok.

  Nincsen pénzem. Van egy kisteherautóm, azzal szállítok, villanyszerelő a szakmám, értek még vízhez-fűtéshez-lakatosmunkához vagy bármihez a ház körül.
  Ellentételezésül felajánlom munkámat, szolgáltatásomat, vagy szakmai segítségemet, megegyezés szerint Budapest és Martonvásár vonzáskörzetében.
  Ha Téged érdekel ez, vagy tudsz valakiről aki vevő lenne ilyesmire, várom emiled!

  Szabolcs
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd