Programozó állást keres
2008-04-15T13:33:01+02:00
2008-04-17T15:16:52+02:00
2022-07-26T01:17:24+02:00
 • A dokik közalkalmazottak, és ott nagyon le van szabályozva, hogy mennyit kereshetnek. Ez is azt muttatja, hogy kifizetődőbb szakmát tanulni, mint diplomát szerezni. ;) No meg meg kellene nézni egy magán orvos keresetét ;).


  Ezzel vitáznék... a közalkalmazotti (és egyben köztisztviselői) bértábla minimumot határoz meg, vagyis annál kevesebb fizetést az adott kategóriában nem lehet adni. Többet igen. Van sok lehetőség, ahol időszakonként ki lehet fizetni (minőségi munkáért járó keresetkiegészítés, különféle jutalmak, rendszeres juttatások), és persze az igazgató és a fenntartó adhat több alapbért is. Más kérdés, hogy nem szoktak, mert nincs miből, vagy már a vezetőség lenyúlta (havonta a fenti jogcímeken kifizetett százezrek-milliók formájában)...

  Továbbá mérnök informatikus tanárként kaptam bruttó 114e forintot, egyszer 13. havi fizetést, és negyedévente ~20e forintnyi minőségi munkáért járó keresetkiegészítést. Aztán meguntam, hogy nem jutok előre, eladtam magam kilóra - most 570e a bruttó alapbérem, év végén kapok bruttó másfél milliót és emellé jön bruttó másfél milliós mozgóbér... és a meló ugyan annyi, mint amennyi a suliban volt... :)
  --
  Sorry - this page has moved
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hello!
  Ha még aktuális az állás keresésed, akkor küldj egy cv-t és bérigényt az info@pentacom.hu címre!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia azt nem mondtam, hogy zsebbe. Nagy mértékbe függ az összeg az egyébb juttatásoktól. A cégek inkább teljes bérköltséggel kalkulálnak. Mennyibe is kerül nekem az adott alkalmazott.

  A dokik közalkalmazottak, és ott nagyon le van szabályozva, hogy mennyit kereshetnek. Ez is azt muttatja, hogy kifizetődőbb szakmát tanulni, mint diplomát szerezni. ;) No meg meg kellene nézni egy magán orvos keresetét ;).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Értem én, de dokik sem kukák és 90-100 körül keresnek.

  Még nem dolgoztam nagy cégnél programozóként, kicsit pofátlanságnak tartanám, hogy odamegyek mint kezdő és 300at kérek zsebbe. Vagy ne tartsam annak? És ez igaz akár a téma indítóra is, hogy mi merjünk kérni?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hű! Mennyi hozzászólás!
  LogMeIn - hmm, ez elég hamachisan hangzik. Küldöm az e-mailt.

  Mizso és roliika: Első munkahelyemen rendszergazda is voltam, meg "weboldal-karbantartó", tehát semmit sem én hoztam létre teljes mértékben, viszont voltak fejlesztések mind hardver, mind szoftver fronton (telepítés, beüzemelés, új weboldal template alapján, új funkciók a weboldalakra, stb.). 100e nettót kaptam.
  Ehhez 2 (3) kérdésem is lenne: egyrészt mit jelent pontosan a Junior kifejezés (beleszámít-e ez a munka esetleg), másrészt engem alulfizettek?

  Előre is köszi a válaszokat!

  U.i.: amúgy Győr-Moson-Sopron megyei vagyok, ez kimaradt. De nem zárkózom el semmitől. Székesfehérvárt preferálom, ott voltam kollégista... -- ha esetleg ez az információ valakit érdekel.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Dehogy, mindenki szereti az olcsóbb munkaerőt. Viszont a megalkudott összegen nehezebb már változtatni. (Az éves béremelések nem feltétlenül tudják ellensúlyozni a kisebb kialkudott összeget.)

  Összehasonlításként tudok mondani vidéki (kisvárosi) szobafestő órabért, és az alapján kalkulát szobafestői bért:
  Egy vidéki szobafestői órabér 3000 - 5000 Ft/óra. (kezdő Kb. 3000 Ft/óra)
  Egy hónap kb 160 óra.
  160 *3000 = 480 000 Ft bérköltség.
  Ez kb. 360 000 Ft Bruttó/ hó,
  azaz kb. 195 000 Ft nettó/hó.

  Ez alapján könyebben be tudod magad sorolni, hogy többet érsz-e, mint egy szobafestő.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én 180-at mondtam nekik...hmm akkor ki fognak röhögni? :D

  Mármint levonásokkal 250-350? Nem sok az kicsit juniornak?

  Budapestről van szó és egy nagy cégről de inkább nem említeném. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem Junior pozicióra úgy 250 000 - 350 000 Ft/hó körül mozoghat az igény, de ezen akár a Cafeteria rendszer és a város is módosíthat. (Pl. Budapesten lehet egy kicsit nagyobb az igény.)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tapasztaltabb rókáktól azért van kérdésem nekem is.

  Ha felvesznek bármelyik céghez, ahol Java, PHP, C#, Delphi, SQL, HTML az elvárás és esetleg értek is hozzájuk kezdő vagy haladó szinten, megkérdezik mi a fizetési igényem Junior pozícióban, szerintetek mi az amit szabad kérni, és mi az amit pofátlanság?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Privi ment.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kivetel erositi a szabalyt
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!

  Kuldj egy cv-t a szkoleszar@logmein.com-ra es megnezzuk, tudunk-e neked ajanlani valamit.

  Koszi
  Szilvi
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Értem. :) Köszi!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nyilvna minden komoly programozo, jart hasonlo cipoben mint te, mindenki volt kezdo..., de sztem abban hogy az itteni hirdetesedre barki jelentkezni fog, "csak teged es csakis teged akar" , ebben ne remenykedj.

  Elso munkahelyemet, ami komolyan programozassal kapcsolatos, en is itt talaltam meg, de nem ok kerestek hanem en oket...

  Tehat amit ajanlani tudok, tessek figyelni itt is meg mas hirdeto oldalakon is az allaslehetosegeket es, ha barmelyik egy kicsit is profilba vag, onelatrjzot elkuldeni, interjura elmenni, azzal is tanulsz... tanulsz interjuzni...

  kez es labtorest....


  Elvira
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hello!

  Munkát, állást keresek. Nem tudom, mennyire fog beválni itt a prog.hu-n az álláskeresés, de egy próbát megér. Több mindenhez értek, sajnos nincs olyan, amihez "kisujjból" értenék.

  Felsőfokú számítógéprendszer-programozónak tanultam, de van egy középfokú számítástechnikai műszerész végzettségem is. Programnyelvek/programok, amikkel foglalkoztam már:
  - C++, C++ Builder
  - Pascal, Delphi
  - HTML
  - PHP-t, MySQL-t és JavaScriptet tanulom, az alap MySQL-lekérdezések már mennek
  Nagyon régen Commodore 64-en programozgattam (Basic nyelven), később a Visual Basic érdekelt Windows-on.

  Ennyi. Van egy kis reményem ebben a prog.hu-s álláskereső fórumban, remélem nem fogok csalódni benne...

  Köszönöm, ha valaki végigolvasta!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd