Emelt színtű tanfolyamok

Emelt színtű tanfolyamok
2008-03-21T09:39:37+01:00
2008-03-21T21:46:07+01:00
2022-10-29T19:00:34+02:00
 • Értem köszönöm az infót, nem én tanulnám, hanem öcsém. Én házilag tanulom ezeket a dolgokat csak az baj, hogy suli mellett nem nagyon haladok velük. Csak azt akartam jobban megtudni ha készül még itthol is akkor van esélye, hogy munkát kapjon ezen a területen?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • En nem ismerem ezeket a tanfolyasokat, de

  Nekem sok igen jo webes szakember ismerosom van, es egy sem tanfolyason szerezte az eszet hozza....

  hangsulyozom nem ismerem ....


  ha komolyan gondolod es hasznalni is akarod amit ott tanulsz, es hajlando vagy megkuzdeni a kezdeti nehezsegekkel, akkor mindekeppen megeri, hamar visszahozza (hozhatja) az arat.

  Azonban hozza kell tennem hogy ebben az orszagban nagyon sok tenyleg jo szakember van ezen a teruleten, tovabba meg tobb kokler (frontpage es dreamweawer magus) akik ugyanebben a versenyben vesznek reszt, igy a programozas (programfejlesztes) e terulete igen telitett szak-(es alszak-)emberekkel...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hello mindenkinek!

  Azt szeretném megtudni mi a véleményetek ezekről a tanfolyamokról amelyek elméletileg felső fokú végzettségett adnak. Ez a tanfolyam speciel 490 ezerbe kerül és 11 hónapos 288 órás és a következőket takarja magába /php, MySQL, HTML, FLASH, DREAMWEAVER/szerinteket megéri? A tájlékoztatást előre köszi mindenkinek!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd