Weblap-fejlesztéshez kérek ajánlatot
2008-03-17T16:38:02+01:00
2008-03-21T11:57:57+01:00
2022-07-19T05:02:34+02:00
 • eléggé, de nincs támadási pontjuk, a szerződés engem véd, így fentmaradt minden :)
  köszi, viszont jó munkát
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszi.

  Stimell a cég a te munkádat úgy adta el mintha a sajátja lenne.
  Háát elég gáz.

  További jó munkát.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • szia,
  köszönöm, bár a kollégának részben igaza van, nem a legjobb munkák, de mégis 2-3-4-5 évvel ezelőtti dolgokról beszélünk.
  Jogi vita konkrétan a LoremIpsum címezetű oldalból fakadt (az a bézses árnyalatú), külső designerként csináltam, vagyis van egy cég (nevét nem mondom ki, se reklám, se lejáratás), aki kapott megrendelést, és a designt külsősőkkel csináltatták mindig. Megcsináltam, elküldtem, ők felhúzták a site-ot. Volt még 4-5 ilyen jellegű munka, és az egyiknél kikötés volt, hogy nem szerepelhet a designer referenciái között (ahhoz úgy is álltam hozzá, de az más tészta). A végén megírtuk a szerződést, amibe beleírtam, hogy az az egy site kivételével fenntartom amgamnak a jogot arra, hogy bárhol, bármikor felhasználhatom a design egyes elemeit, valamint szerepeltethetem a referenciáim között. Ez aláírásra is került részükről.
  Aztán eltelt egy év, és hívtak, hogy a szóban forgó weboldal megrendelője böngészett a neten, és megtalálta az én oldalamon a tervet, aztán lett nagy balhé, mert őket hívta, és hogy ez mi, merre, mit keres ott az ő weboldala, holott velük csináltatta, satöbbi, és hogy vegyem le a referenciáim közül az összeset, amit nekik csináltam, holott a szerződésben ez másképpen szerepelt.
  Annyiból voltam korrekt, úgy gondolom, hogy átírtam a valós adatokat játszóadatokra, a többi maradt úgy, ahogy megállapodtunk.
  Na, ezért nem reklámozom őket:)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia,

  Megnéztem az oldalaid, szerintem szépek a munkáid.
  Viszont volna egy kérdésem.
  Több referenciánál olvastam, hogy jogi vitába keveredtél, a megbízóval. Elárulnád estleg ha nem publikus priviben mi okozta a vitát.
  Mert szerintem, ez elentmondásos. Ha én megbízó lennék, nem kukacoskodnék, hiszen ha megjelenik a lapom és az elérhetőségem bárhol, az egy reklám, nekem, a cégemnek, oldalamnak, akkor miért tiltakoznék. Vagy a cél az volt hogy otthon Önmaga nézegesse az oldalait, a tisztelt megbízó?

  Üdv

  B.Laci
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Te is az alapján a 4 évvel ezelőtt szerkesztett weboldalam, és a rajta lévő régi munkák alapján ítéltél, én is az alapján, amit láttam Nálad/Nálatok. Én nem "mi" vagyok/vagyunk, részint főállásban,részint magánzóként, így nekem az elmúlt egy év alatt "csak" a duplája van annak, ami ki van téve... csak hát, idő kéne hozzá, hogy kitegyem, ugyanúgy mint ahhoz, hogy pontokat gyűjtögessek idefent...

  szerk: hiszed, nem hiszed, Te dolgod, nem óvoda, hogy bizonygassak Neked bármit is, de ha majd esetleg megbízó leszel, akkor majd küldök Neked pár munkát, hogy tudj mi alapján dönteni:) vagy pedig sűrűn felmész az oldalamra fikázni, hátha addigra elkészül egy fórum is, hogy legyen hova beírnod, vagy esetleg hátha netalántán addigra megújul az egész. Na?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • amik ott vannak a bemutatkozásban a munkáink 1tizede :)
  nincs harag!
  Szerk:
  amu nemhiszem, de téleg nics harag
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • én is megnéztem a munkáidat/munkáitokat, nem kötözködésképpen, de nem is én kezdtem, ennél azért komolyabbakat hoztam össze az elmúlt egy évben.
  nincs harag, ugye?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • semmi gond nincsen, feltételezem, nem vetted figyelembe, hogy az elmúlt másfél évben nem nyúltam az oldalhoz, és nem is frissítettem, de nem is Te vagy a megbízó...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • szvsz komolytalan, írtam neki énis leírta h mit kell na most elég durva dolgok kellenek meg kegyetlen sok, aztán adtam rá árajánlatot és arra már nem válaszolt..
  lehet h sokallotta az árat de aki annál joval kevesebbet mond arra én nem bíznék rá egy ilyen komoly melot ^^

  Szerk:
  szvsz rád sem bíznám rád.. neharagudj meg nemismerlek nemtudom mit tudsz, de az oldaladbol, referenciádbol, pontjaidbol ítélve :\
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • pontos specifikáció? mik lesznek benne? ilyenek?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!

  Én is küldtem üzenetet.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én is küldtem privit! :D
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Privi ment.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Privát üzenetet küldtem.

  B.Lacko
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • hello
  szeretnek kerni ajanlatokat, ki mennyiert irna meg egy zenei portalt? a Designet en elkeszitem, felig megvan a Fo oldal itt lathato linken. akár kész portál-rendszer (Joomla, Drupal, e107, stb.) integrálásaval, vagy akár komplett, új megoldással.
  a portalrenszdszereknel csak a Designet kellene ra irni.
  varom ajanlataitokat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
abcd