Rendszergazdát és php fejlesztő
2008-03-11T17:36:28+01:00
2008-03-14T00:22:37+01:00
2022-07-19T05:18:12+02:00
 • Jótanács, ingyen: munkát nem úgy keres az ember, hogy 'akkor majd írj'. Miből tartott volna mindezt mailben (is) elküldeni?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  22 éves vagyok, Rendszerinformatikus OKJ-s oklevéllel rendelkezem.
  Az OKJ-s vizsga Win 2003 szerver telepítése és üzemeltetése témakört öleli (főleg) fel. PHP 5-tel foglalkoztam sok egyéb (HTML, XML, XHTML, Java, Javascript, MySQL, 3DMax stb ezeket mind könyvből és netről) mellett kezdő szinten. Saját kódot létrehozni, módosítani is képes vagyok szerkesztővel (Dreamweavert használtam már), de szerkesztő nélkül a forráskóddal is boldogulok. Jelenleg egy internetszolgáltatónál dolgozom munkaköri leírásom a "mindenes" szó takarja: Wlan kliens és bázispontok kiépítése alpintechnikával, irodai és otthoni hálózatok kiépítése, mail szerver karbantartás, domainreg, ügyfélszolgálat ellátás és tályékoztatás, reklám-menedzsment, szervízmunkák (vírusírtás, hardvervizsgálat,konfigösszeállítás,adatvisszamentés, stb.).
  Ahogyan időm engedi állandóan tanulok, mindenbe egy kicsit belekóstolok, de még nem döntöttem el, mivel foglalkozzam profi szinten. Ha net van a közelembe szinte bármilyen új dologgal is elboldogulok. Elérhetőségem: ternyik@freemail.hu ha érdekellek írj.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves Laresz!

  Kérlek pontosítsd melyik oldalra gondoltál!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Csak nekem nézki FF alatt ilyen rusnyán ez az oldal?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hello!
  Keresünk egy php programozót nappali 8 órás munkavégzésben. Nem baj ha kezdő, de legyen képes más kódját is megérteni, módosítani. Emellett képes rendszergazdai feladatokat ellátni kötött munkaidőben, Budapesten a belvárosban.
  Windowsos gépek vannak hálózatban ill. userproblémák, a szerverek adminisztrációja nem feladata.
  Fontos, hogy legyen benne akaraterő és hajlandó legyen tanulni, fejlődni.
  Kérjük, hogy jelöljön meg egy olyan árat, amelyen már nem kell alkudni.

  jelentkezés: allas@goodimpress.hu
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd