Oktató videó készítés
2008-02-07T14:01:11+01:00
2008-08-25T09:08:25+02:00
2022-07-25T21:42:46+02:00
 • szerintem kísértetiesen hasonlít az ebookz.hu-n megjelenthez:

  Ebookz.hu - INGYEN ebook, tutorial, video tutorial, oktató videó, e-book
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Legalább annyit, hogy egy helyesírási szótár beleférjen még a költségekbe...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem semmi 12-14 órás videóprezentáció. Pláne egy programnyelvből. Annak megfelelően tömörnek, érthetőnek, ugyanakkor érdekfeszítőnek is kell(-ene) lenni érdekes példákat bemutatva. Véleményem szerint több munka, mint egy könyv megírása egy adott témában. Szakmailag is topon kell lenni annak, aki ezt jól meg is tudja csinálni. Két hónap nem hiszem, hogy elég rá. A végeredmény lenne a 12-14 óra. Véleményem szerint ez legalább 50-60 óra, amiből megmarad az a 12-14. Kíváncsi leszek, hogy mi jön ki belőle.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintetek menynit ér kérni egy ilyen oktató videóért. Beleszámitva a terjesztés formályát is...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát igen. Én is próbálok néha segíteni, de mire elolvasom a kérdést, van aki már addig 3 jó választ ír le. :) Van itt pár lakó aki iszonyú gyakorlott és több éve űzi ezt a sportot...nyílván megfelelő helyen is dolgoznak (pl Micu). Pedig lehet én is meg tudnám oldani...1 nap alatt. :D De ez így van jól, legalább fejlődésre ösztönzik az ifjúságot.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • a pont szinte semmitjen viszonyítási alapot nem képez. Maximum azt mutatja, hogy a ráérős (röhej) programozók közül ki az, aki a leggyorsabban (valószínüleg) segít megoldani a problémát.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A válasz is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Privi újra ment.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Így van, a pontok miatt kérjük a fórumos nevet (illetve több fórumra is beírtuk ugyanezt a hirdetést és van ahol a tagok néhány munkáját is meg tudjuk nézni), de természetesen nem a pontok alapján döntünk a jelentkező alkalmasságáról.

  Továbbra is várjuk a jelentkezőket!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kíváncsi, hogy mennyit fórumozol munkaidőben.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • kivancsi a pontszamodra. :)

  Tyrael
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Valaki magyarázza el nekem, hogy miért kéri el egy cég a forumo(ko)n szereplő nick nevemet?!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Privi ment. Bár nem az itt felsoroltak egyike.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • "Fontos, hogy a semmilyen előképzettséget ne feltételezzen az elkészült videó (kivétel a HTML alapismeretek)."
  Eleg nehezen tudnek a PHP5 ujdonsagairol (ami nagyreszt a fejlettebb OOP modelnek koszonheto) olyanoknak beszelni, akiknek nincs programozoi elokepzettseguk.
  ha pedig nincs elokepzettseg, akkor eloszor a strukturalt programozastol, mint programozasi paradigma kellene elindulni, aztan bemutatni a nyelv sajatossagait (ami nagyreszt azonos a korabbi PHP verziokkal).
  szerintem az OOP nem igazan tanithato a strukturalt programozas, es egyaltalan alapveto prog alapismeret nelkul.

  Tyrael
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok,


  A videotanfolyam.hu olyan vállalkozó szellemű egyéneket keres, akik szívesen készítenének oktató videókat az alábbi témakörök valamelyikében:

  - PHP 5: a PHP esetében kiemelten odafigyelünk arra, hogy a leendő videó készítő valóban megfelelő tudással rendelkezzen, ezért kérnénk, hogy csak az jelentkezzen, aki valóban alkalmasnak érzi magát a feladatra (vagyis ha 1 hete foglalkozol a PHP-val akkor nem biztos, hogy érdemes jelentkezned). Valamint a hangsúly az 5 újdonságain van, tehát nem a PHP 4 és még az 5 egy kicsit bemutatva. Fontos, hogy a semmilyen előképzettséget ne feltételezzen az elkészült videó (kivétel a HTML alapismeretek).

  - Delphi: a Delphi esetében még nincsenek annyira konkrét elképzeléseink, úgymint verzió, valamint hogy szükséges legyen-e a videó megértéséhez valamilyen programozási ismeret, ezek meghatározása a videó készítőjével együtt történne.

  - AutoCAD: az AutoCAD esetében is a jelentkezők segítségét kérjük (verzió, egyebek). Az biztos, hogy az alapoktól kellene kezdeni a program bemutatását.

  - 3D Studio Max: a 3D (és a 3D Studio Max) alapjaitól kellene kezdeni, egy bizonyos szintig (ami belefér a 12-14 [vagy több] órába).  Jelentkezz, ha

  - elmúltál 18 éves
  - az adott témában jártas vagy (legyen olyan munkád ami ezt tükrözi)
  - legfeljebb 2 hónap alatt el tudod készíteni a min. 12-14 órányi videót
  - szeretnél az önéletrajzodba egy figyelemfelkeltő pontot
  - rendelkezel a videó felvételhez szükséges minimális hardverrel (egy példa: Photoshop CS oktató videó készítéshez 1024*768-as felbontásnál egy 1600-as AMD processzor, 256MB RAM, és egy Geforce MX440 szintű videokártya elég szokott lenni [ha semmi felesleges program nem megy], de ez kb. a minimum) és egy mikrofonnal  Jelentkezni az info*kukac*videotanfolyam.hu címen lehet, a következőket feltüntetve:

  - mely témában szeretnél videót készíteni
  - az adott témában azok a munkák amit szívesen megmutatsz
  - egy összeg, amiért lelkesen csinálnád (12 órás videót alapul véve)
  - és a fórumos neved (ha van)  Minden jelentkezésre válaszolunk, de kérünk Titeket, hogy e-mailben és ne itt a fórumban jelentkezzetek, mert a fórumot nem biztos, hogy minden nap látogatjuk.  Köszönettel,
  Videotanfolyam.hu
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd