MI - Polinomok + Hill climbing
2008-01-12T18:35:56+01:00
2008-01-16T21:04:00+01:00
2022-07-19T04:23:00+02:00
 • Igen. A helyzet h én is csak annyit kaptam amit az első postban belinkeltem. Egy nyamvadt scan képet. Ezért is írtam, de már megbántam. Végül össze jött de, annyi utána járással h nem érte meg az árát. Ezért akartam másnak átadni, aki esetleg előbb megérti a matek részét, mert a "megbízó" alig tudott gagyogni belőle vmit. That's life. Téma lezárva.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Na jó, kimondom amire midnenki gondol: nem adtál valami pontos leírást a feladat mibenlétéről. Ha a "leírásod" egy szöveg, legalább annyit megtehetnél, hogy bemásolod.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem nem az volt. De azt tettem inkább ami legjobb.
  Matek > Matek > MI > MI > Java.
  És így meglett.
  Előbb kellet vna mint ide írni, ez igaz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez vicc?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szervusztok!

  Egy MI beadandót, kellene megoldani, előrebocsájtom nem ingyen. A címben ismertetett témáról van szó. Nem az enyém azt megtudtam csinálni (Frame alapú rendszer), és KNN-t meg ilyeneket ismerem (valamennyire). De ezzel nem boldogultam, hősünk pedig nem volt képes időben elmondani mi a feladat. Most a lenti címen látható miről lenne szó. Egy java progit kellene alkotni, amiben ezek a dolgok szerepelnek. Nekem a matekom (és időm h elmélyedjek benne) kevés ehhez őszintén. Akit érdekel (ár megegyezés szerint) kérem írjon, mert a páciensnek ebben a félévben be kell fejzenie a sulit (mondjuk erről is van véleményem, de nem ugatok mert én meg a progiját nem tudom megcsinálni).

  A feladata az alábbi fájlban tekinthető meg:
  http://www.szoftveresz.extra.hu/fpeter.JPG

  Előre is kösz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd