Általános adatbázis-tábla szerkesztő (PHP, PEAR)

Általános adatbázis-tábla szerkesztő (PHP, PEAR)
2008-01-04T02:45:04+01:00
2008-01-04T02:45:05+01:00
2022-10-30T03:15:30+01:00
  • Egy konkrét feladatra keresek programozót. Leírás alább. Kérdéseket örömmel válaszolom meg. Idő- és árajánlatot kérek. Én kb. 2 hétre gondoltam (legalább egy félkész prototípus elkészítésére). Kösz.

    PHP csomag, lehetőleg a PEAR DB_Table és a HTML_QuickForm csomagjaira (vagy hasonló, aktív fejlesztés alatt álló eszközre) építve, mely tetszőleges MySQL adatbázis-tábla szerkesztését valósítja meg általánosított módon (DB_Table_Class - mező, kapcsolat, index, stb.) definició alapján. Vagy listáz egy kiválasztott táblát (lapozással), vagy szerkesztő-formot jelenít meg, kapcsoló mezők és első szintű kapcsolt táblák (1:N és M:N jelleg, pld. autó és felszerelései) szerkeszthetőségével, AJAX-módon (tehát új felszerelést és mondjuk az árát lapújratöltés nélkül leheseen felvenni). A szerkesztő formnak kliens oldali ellenőrzést kell megvalósítani (amit a HTML_QuickForm nagyrészt jól megold), IFRAME-be illeszthetőnek kell lennie, CSS-el formázhatóan. A szerkesztéskor egy általunk megadott funkció segítségével tábla és sor szintű jogosultásokat kell betartatni.

    Példa: iskola adatbázis, tanár (id, név), osztály (id, név), tanuló (id, név, osztály_id), tanóra (mikor, tanár_id, osztály_id, tantárgy). Ez legyen szerkeszthető akár tanár, akár osztály "nézetből", tehát tanár listából kinyitva jelenjebn meg a tanár, valamint a tanított óráinak listája, szerkeszthetően, osztályok felől a tanóráik listája, szerkeszthetően, tanárok módosíthatóságával - tanárokat, mivel az már 2. lépcső nem kell szerkeszteni itt (csak kapcsolt formon).
    Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd